oplik Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 Jo a jeste k tem HID,v zadnem pripade nejsou povolene 6000K a vys... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 24. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2011 jak rikam,.. ja nerikal ze mam originaly, tak co tady porad placas o roginalech vole a hidky nehidky,... to mi je uprdele, ja vidim a sviti mi to jak ma ............. a o nejakym urazeni muzes laskave pomlcet, ty chytracku :kol-46: :kol-46: nikdo se te o tvuj nazor neprosil :* Přečti si vyhlášku a pak tu něco mel..........tímto přestávám reagovat na člověka co mě oslovuje "vole". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 Lukason: jedinej chytráček, co umí jen nadávat si tu ty a přál bych ti, aby ti ty HIDky dala PČR pořádně sežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilaNXtreme Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Zdravím, chtěl bych poprosit některé "Fábiáře" kteří mají DEVILEYES chrom i černé na Fábii v barvě červená corrida (8T8T)...Jestli by mi mohli poslat fotky třeba na mail.Přemýšlim o koupení DE. ale pořád nevím které...Děkuji MAIL: Mastalir.Milan@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplik Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 (editace) neni to sice barva,kterou chces,ale celkem se blizi(rozhodne lepsi pro predstavu nez treba zelena). Jinak jednoho casu jsem to resil taky a chrom mi k cervene moc nesedi,ale to je vec vkusu.... Editováno: 7. Únor 2012, autor: oplik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Ahoj, můžete mi prosím řict, jak se ta světla seřizují? koupil jsem si je a hned namontoval. žárovky co sem k tomu dostal jsou nějaký mrdky.. dneska jsem objednal nightbreaker plus tak uvidime.. jinak mate to taky jako ja cocka potkavacky stelovatelny motorkem a dalkovy klasika halogen? dalkovy jsem snad dobře pochopi se nastavují těmi dlouhými šrouby doprava/doleva nahoru/dolu. čočky(potkavačky) tam jsem našel jeden šroubek a tím se štelují dostran ale kde je ten druhej šroub?(nahoru dolu) každá potkávačka mi totiž svítí jinak vysoko, takže elektrickým štelováním si nepomůžu. Pokud by jste mohli přidat fotku byl bych doopravdy moc vděčnej. Díky PETT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 jeden sroub a pak si musis pomoct hold motorkama jinak to nejde hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 ty motorky uz byly primo na svetlech.. cetl jsem tady, ze ty motorky musim normalne otacet =-O nemuzu tam neco urvat? otacet to totiz musim kdyz jsou zapojene svetla.. mam je oboje dane na nejvys .. tak bych je rad este obe prizvedl (sviti dost nizko) a prave srovnal do vysky leveho.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 hele abych ti pravdu rek ja je kupoval pouzity 6 mesicu a byli defakto serizeny ja si je akorad vic motorkem prizvednul ale budu na to muset taky kouknout na jare, tedka na to prdim,..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAMA Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Potkavacky motorkama,dalky sroubama.Nebyl problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meccornik Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Čus hoši abych řekl pravdu mam devil eyes na svoji fabii a je to teda luxus jenom ještě musim dodělat to naklápení jinak vypadaji nádherně mám znich radost a kupoval jsem to uplně naslepo ani jsem nekoukal nikde na foru. Jsou vnich žárovky H1 a svítí hezky jenom drobek škoda že nesvítí bíle ale žlutě že se to nehodí moc k ledkám jinak prima. klidně dodám i foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PAMA Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 jak si dopad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 kup hidky sklon vic svetla aby neosilnovala a uvidis jeste lip hidky se svitivosti ale maximalne 6000 kelvinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany27 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 pár slušných fotiek DE http://www.drive2.ru/cars/skoda/fabia_i/fabia_i/mike-f/journal/288230376151830109/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 hidky se svitivosti ale maximalne 6000 kelvinu V Kelvinoch sa udava farba svetla, nie svietivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 jasny ale myslel sem to tak jak ty myslenka byla dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 Snad to nebude vadit, když se tu zeptám na Angel Eyes světla http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_predni_svetla_angel_eyes_cerne-603ps009 Nevíte náhodou, zda to jde vyměnit za klasické halogenové světla na Fabii? Nebo je potřeba nějaké speciální úpravy, aby to vůbec fungovalo, svítilo a elektronicky se nastavovalo? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 (editace) Jsem rad, ze tu je toto tema a doufam,ze se tu zhromazduji majitele DE. Timto bych vam vsem, co pouzivate tyto svetla, jako denni sviceni rad rekl, ze to v zadnem pripade neni DRL, jsou to jen parkovacky. Logicky uvazujte a zapnete si svetla k tomu urcena, tyto ledky prd sviti! (Pokud nekdo ma na svetlech oznaceni DRL tak pro nej toto neplati) Editováno: 8. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 kus za kus,... a na ANGEL tady mas svoje vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 ja som kupil svetla ale ziadne motorceky tam neboli skusal som tie z original svetla no tie mi tam nepasuju... viete mi poradit kde by som ich mohol dokupit za rozumnu cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabko55555 Vloženo 5. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2014 Ahojte chalani ja mam tiez devil eyes na svojej fabke ale stale mi svietia stretavacky nejak do zeme...mam uz aj namontovany motorcek na naklapanie svetiel no aj pri najvyzsom vytoceni mi nesvietia dobre....Neviete s ktorymi srobami sa to nastavuje??tocil som s tymi vysunutymi srobami ale sa mi zdalo ze dialkove nimi nastavujem...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.