Přejít na obsah

Přenastavení Km tachometru

Vladimír Kalandra

Doporučené příspěvky

Ahoj, je to trošku špatná otázka, ale mohl by mi někdo trochu pomoci, co se týče přetáčení tachometru u 1,8T motorů? Ja bych mu potřeboval natočit víc-protože to číslo kolik má najeto je asi nesmysl, ted chci delat rozvody, tak to chci mít natočený aby mi seděli Km pro udržbu. Díky za pomoc (konkrétnější postupy), verim ze to prijde vhod i ostatním

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z Teplic.

Na to teda není klasickej OBD2 kabel, ale nejakej co se píchne do tachometru jo? Ten tacháč si nebere Km z ŘJ??

Prosimte jen takovej dotaz-mozna ses s tim uz setkal. U klimatroniku mi někdy nejde displej (celej), na chvili nekdy naskočí. Regulace a tlačitka ale pracují, jen ten displej.

Myslel jsem si ze je to ta guma vodiva, prostrikal jsem to sprejem na kontakty ale nic. Nevis jestli bude chyba v tom panelu nebo jestli je mozny ze je i v jednotce?? Co byva castejsi? Mozna to tu taky někdo má. Díky

Odkaz ke komentáři

Jasně, mně šlo právě o to co se dá v tom VagComu delat vsechno. Co jsem tak koukal tak mi nejde kontrola zaonutých pasů, prasklé žárovky a jeste jiny drobnosti. Tak mam slibeny ze mi ten kabel pujci a budu si hrát. Prej se to tam dá pozapínat a povypínat ty funkce a dá se i zjistit jestli jsou Airbagy kde maji byt atd. Ten program jsem uz videl, ale delal jsem s nim jen na Favoritu,takze to je o něčem jinym. Tak právě jestli i ty Km se tam daji nastavit a nebo je potřeba něco specialniho. Popřípadě jak to nastavit atd :-) Jinak je to Oct1 2001 1.8T a přístroje s palubákem v budíku

Editováno: , autor: Vladimír Kalandra
Odkaz ke komentáři

než něco začneš zapínat / vypínat tak si o tom něco přečti když o tom vůbec nic nevíš

už tu bylo pár takových jako ty co slyšelo pár nesmyslů a pak si "vylepšily" auto a pak nevěděli co s tím

na kontrolu pásů musí být spínač v zámku pásů

na žárovky musí být relé (ř.j.) + kabeláž

airbagy pokud tam máš nastrkaný odpory tak stejně nepoznáš

KM vag comem nastavit taky nejdou

Odkaz ke komentáři

OK, jen k těm pásům, o kontaktu vim. Jenže jde o to, že při klíčku mi kontrolka svítí, pípá. Ale par vterin na to zhasne jako že je vše OK, pritom pas tam neni. Tak mne napadlo jestli to neni jen sfotwarove vypnuty ta indikace.

Co se týče zbytku tak bych se to rád naučil, ale když si to člověk neosahá tak se nic nenaučí - i když risk je to velkej to bezpochyb

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...