Dandiel Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Mam dotaz,pokud ma nekdo v zadu,obyc kotouce (239mm) a koupi zadni RS brzdice,kotouce atd, bude to pasovat na tu napravu? aby se nemusela prehazovat cela naprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To by vážne zaujímalo aj mňa, ja mám vzadu 232mm a chcem to vymeniť za brzdy z RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Jo. Jen u 4x4 je jinej držák a krycí plechy. Editováno: 13. Květen 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 mám 4x4 tak v čem je jiný?? a ten plech taky jiný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Krycí plech je vždy jen o kousek větší než průměr brzdového kotouče, to znamená že každy průměr kotouče má jiný krycí plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Jo to chapu...takze to na to pasuje jo? Pac mi zustane RS naprava,neni v nicem jina nez ta obyc jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.