laky911 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Zdavím všechny nevím jestli je tu tento příspěvek, já ho nenašel..., mám v plánu jet na sraz do Olomouce na letiště, je to 29.-31.5., setkání příznivců tuningu, sprint 200m, tuning cup, emma,...kdyby nekdo měl v planu také jet, tak se můžem domluvit a jet ve více autech..jedu z vysočiny...Žďár nad ázavou, cesta se dá domluvit..jinak ještě odkaz: wwwtuningmeeting.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ja jedu ale ze severu moravy.....Teda jen pokud bude pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak se třeba potkáme tam...já teda jedu taky pouze za dobrého počasí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ja jedu taky .ale jsem přimo z olomouce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 taky mám v plánu dorazit, já jsem ale kousek od Olomouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 taky tam dorazím, už v pátek.... a asi za každého počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.