wais25 Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ahojte vsetci, potreboval by som vasu pomoc. mam fabiu 1,4Mpi 2001, blbnu mi zamky, ked otvorim dvere a pri zatvarani dveri mi zakmne ostatne dvere okrem soferovych a za niekolko minut odomkne. pripojil som aj Vag nechce mi nacitat cen. zamykanie. neviete aky program by som mal pouzivat. el. stahovanie okien mi nacitava v pohode aj motor. mikrospinac som uz vymenil. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 mikrospinac v zamku si teda menil? kablovy zvazok mas v poriadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wais25 Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 ano vestko som prekontroloval. vsetko je v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 pokial je to origo central tak sa pripaja na adresu myslim 46 co je stahovanie okien.Tam je aj alarm aj okna aj central.All IN ONE. Problem zrejme bude v soferovych dveroch.Lebo odtial je ovladane práve odomykanie a zamykanie,ked pouzivam kluc. Pokial tam je alarm a ked sa to casom otvori a ja otvorim klucku dvere tak musi alarm zareagovat,jelikoz sa deaktivuje iba cez DO.Z toho vyplyva ten mikrospinac.ale je to len teoria. treba jednoducho dvere odpojit od centralu a podla toho uvidis v ktorych je to dveroch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.