Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Mezitim by se mohli dát na gril nějaky ty plátky masa a klobásky-souhlasim.Nakonec fakt změním názor.

:palec2:

No jasně, že klobásky nesmějí chybět...

ňam..ňam.... lol dal jsem sic prase...ale obracím se na kýtu....

post-1266-1242928637_thumb.jpg

post-1266-1242928655_thumb.jpg

post-1266-1242928671_thumb.jpg

Miro: Ty mi teda děláš chutě... lol

Miro to je rana pod pás teraz večer... :feve::smich::smich:

to je Romčo zrovna tak nějak jak jsme si volali tak jsem se tímhle cpal....

ale k vám bude ta kýta lepší..nebo spíš dvě kýty... lol

Michale teraz pozerám, že som tam už dvakrát.... asi budem musieť ešte jedného lubinob-a zobrať so sebou... lol:smich::smich:

Lubo: tak vem po cestě nějakou hérečku co nám v noci uděla striptýz :smich: chtělo by to něco vid?...

A nebo vyuzené. Jako dortíček. Ňam ňam :palec2:

post-31552-1242930264_thumb.jpg

Romane to nieje zlý nápad... :palec2:

žeby som išiel už vpiatok večer na zámeček a nejaké odtiaľ zobral??? :):smich::smich: ale keď to Krozo nevie vybaviť tak neviem či mne sa to podarí... lol

Rosto: ty dobytku :smich: to je pěknej kousek! :palec2: ježiš...už aby bylo toho 11 července!!!

tak koukám že prasátko asi neklapne,ale to nevadí..aspon nebudu muset dělat takovou hromadu dřeva.... :p ale nějaký by to samo chtělo...večír udělat trošku vatru... :)

skajo, je čas abys nenápadně zasáhl do hlasování :p;)

Není potřeba, sele to vyhrálo na plný čáře - taky je to jediná správná možnost, žejo :D ...že to někdo pořád nechce pochopit, to už je věc druhá, s tím už hlasování nic neudělá ;)

tak ja bych s dovolenim dorazil, kdyby nebyla moje pritomnost na obtiz :) dovezu vam nejak samolepky :Dlol lol lol

hlavně aby dotáhl Martinoslav tu Evičku.. to budu klidně celej den bez jídla.. lol a MArtine posnaž se a přivez nám ji jako dáreček pro oslavence :smich:

Vitto: Ty bys fakt přijel? Rád Tě u mě přivítám. :palec2:

a proc bych neprijel kdyz je nekde grupa ovecek a slavi narozeniny meho oblibeneho clena ktery mi dava hodnotne darky k narozeninam :)

Tak se priznejte, kdo z Vas pani policiste, me tak precizne pozval na ocekavanou oslavu :)

Moc rad prijedu kazdopadne, akorat si musim doma zaridit vychazky ...

No tak to rád slyším! Nakonec to bude takový větší sraz lidiček kde bys opravdu neměl chybět. :palec2:

Romane, od tebe me to tesi o to vic :)

Zdendo: taky jsi mi padnul v Brně do oka a pohodovej človíček se pozná hned :palec2: Tak fajn.Rád Tě v Hradci Králové uvidím.

Ty woe...masakr! To jsme vůbec ale vůbec nečekali že tato akce dostane takovej impulz.Fakt supr! Snad to organizačně zvládnu!

jsme kluci šikovný, my zvládneme všechno..

kdybste potrebovali s necim hilfe staci rict, neco muzu zaridit privezt apod.

Vitto: plánujeme udělat koordinační schůzku ZHRUBA ZA MĚSIC protože se to rozjelo naplno a dáme určitě vědět.Každopádně ten termin 11 července je pevný a PLATI.

oukej :) bude to neco jako letni besidka :D:D

Romane koukam, ze to vidime uplne stejne :palec2: a na tu akci se tesim P.S. to vypada, ze mas hodne velkou zahradu :)

Robeee doufam, ze uz konecne dame face2face sakra :) kdyz ted jsi na te materske :p

Upraveno od Zdenal C.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.