Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Přespání v HK 25 členové hlasovali

1. 1. P?espíte??

• P?espím v aut?, ve stanu nebo na tráv?
      19
    • Pojedu dom?
      6

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Mezitim by se mohli dát na gril nějaky ty plátky masa a klobásky-souhlasim.Nakonec fakt změním názor.

:palec2:

No jasně, že klobásky nesmějí chybět...

ňam..ňam.... lol dal jsem sic prase...ale obracím se na kýtu....

post-1266-1242928637_thumb.jpg

post-1266-1242928655_thumb.jpg

post-1266-1242928671_thumb.jpg

Miro: Ty mi teda děláš chutě... lol

Miro to je rana pod pás teraz večer... :feve::smich::smich:

to je Romčo zrovna tak nějak jak jsme si volali tak jsem se tímhle cpal....

ale k vám bude ta kýta lepší..nebo spíš dvě kýty... lol

Michale teraz pozerám, že som tam už dvakrát.... asi budem musieť ešte jedného lubinob-a zobrať so sebou... lol:smich::smich:

Lubo: tak vem po cestě nějakou hérečku co nám v noci uděla striptýz :smich: chtělo by to něco vid?...

A nebo vyuzené. Jako dortíček. Ňam ňam :palec2:

post-31552-1242930264_thumb.jpg

Romane to nieje zlý nápad... :palec2:

žeby som išiel už vpiatok večer na zámeček a nejaké odtiaľ zobral??? :):smich::smich: ale keď to Krozo nevie vybaviť tak neviem či mne sa to podarí... lol

Rosto: ty dobytku :smich: to je pěknej kousek! :palec2: ježiš...už aby bylo toho 11 července!!!

tak koukám že prasátko asi neklapne,ale to nevadí..aspon nebudu muset dělat takovou hromadu dřeva.... :p ale nějaký by to samo chtělo...večír udělat trošku vatru... :)

skajo, je čas abys nenápadně zasáhl do hlasování :p;)

Není potřeba, sele to vyhrálo na plný čáře - taky je to jediná správná možnost, žejo :D ...že to někdo pořád nechce pochopit, to už je věc druhá, s tím už hlasování nic neudělá ;)

tak ja bych s dovolenim dorazil, kdyby nebyla moje pritomnost na obtiz :) dovezu vam nejak samolepky :Dlol lol lol

hlavně aby dotáhl Martinoslav tu Evičku.. to budu klidně celej den bez jídla.. lol a MArtine posnaž se a přivez nám ji jako dáreček pro oslavence :smich:

Vitto: Ty bys fakt přijel? Rád Tě u mě přivítám. :palec2:

a proc bych neprijel kdyz je nekde grupa ovecek a slavi narozeniny meho oblibeneho clena ktery mi dava hodnotne darky k narozeninam :)

Tak se priznejte, kdo z Vas pani policiste, me tak precizne pozval na ocekavanou oslavu :)

Moc rad prijedu kazdopadne, akorat si musim doma zaridit vychazky ...

No tak to rád slyším! Nakonec to bude takový větší sraz lidiček kde bys opravdu neměl chybět. :palec2:

Romane, od tebe me to tesi o to vic :)

Zdendo: taky jsi mi padnul v Brně do oka a pohodovej človíček se pozná hned :palec2: Tak fajn.Rád Tě v Hradci Králové uvidím.

Ty woe...masakr! To jsme vůbec ale vůbec nečekali že tato akce dostane takovej impulz.Fakt supr! Snad to organizačně zvládnu!

jsme kluci šikovný, my zvládneme všechno..

kdybste potrebovali s necim hilfe staci rict, neco muzu zaridit privezt apod.

Vitto: plánujeme udělat koordinační schůzku ZHRUBA ZA MĚSIC protože se to rozjelo naplno a dáme určitě vědět.Každopádně ten termin 11 července je pevný a PLATI.

oukej :) bude to neco jako letni besidka :D:D

Romane koukam, ze to vidime uplne stejne :palec2: a na tu akci se tesim P.S. to vypada, ze mas hodne velkou zahradu :)

Robeee doufam, ze uz konecne dame face2face sakra :) kdyz ted jsi na te materske :p

Upraveno od Zdenal C.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.