Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím o rady.Pro spoustu z vas trivialni,ale ja potrebuju radu jak pro tatara :D .Potrebuju prehodit stary ctyrpinovy spinac na faceliftovy 6tipinovy.Uz se to tady resilo ale ne do uplneho detailu.Potreboval bych radu ktery kabel do ktereho pinu prepojit.Tzn.napr.stary pin1 na novy pin 1,stary pin 2 na novy pin 2 a stary pin 3 na novy pin 3(nejlepe podle barvy).Pokud mi nekdo poradi uplne polopaticky predem diky.Elektrice moc nehovim a kolem nemam nikoho zkuseneho komu bych to sveril a nestalo to ranec.

post-488-1242398724_thumb.jpg

post-488-1242398738_thumb.jpg

• 2 týdny později...
  • Autor

nikdo mi nedokáže poradit?prosim prosim :(

Keby si hodil link kde sa to preberalo. Snad sa tam nieco docitam. Ale nemam nic po ruke cim by som ti pomohol. Najlepsie ked by si zobral trafo.ziarovku a skusal funkcnost spinaca. Ved tam ide len o to aby zapinal okruh na 2 pinoch. Dalsie je tam uz len podsvietenie pri zapnutych svetlach. Sa mi zda ze tam idu 3 kable. Neviem z hlavy. A potom uz len skusit kabelaz v aute ktory kabel co a kam ide a co robi. Boze ved to je na max pol hodinku. Fakt inac neviem momentalne,nemam ani schemu ci by som sa tam nieco docital.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.