drobecoct Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Nevie niekto poradiť, kde a za koľko by mi dorobili dynamickú reguláciu xenonov na O1? Najlepšie Morava príp. Slovensko. Vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 pokud seženeš díly mohu namontovat díly mohu sehnat jen nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 16. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) To bude asi problém čo sa týka ceny. Koľko by to stálo prípadne nevieš to spraviť na pôvodné kolečko? Editováno: 16. Květen 2009, autor: drobecoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 umím to i na kolečko ale na stk můžeš mít problém a kolečko má opačnou logiku 0=3 a 3=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ja viem, že to bude fungovať naopak, ale mám inú možnosť? Tie súčiastky zoženiem veľmi ťažko a ak áno, bohvie koľko by to stálo. Ak sa to zapojí na kolečko bude fungovať po zapnutí xenonov ten ich typický pohyb dolu-hore? Ak by to fungovalo tak STK snáď opinkám. Dúfam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 světla se po zapnutí parkovaček nastaví - možno udělat reakci na zapalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 17. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tomu moc nerozumiem, ale to nevadí. Odkiaľ si a čo by to stálo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To my naozaj nikto neporadí? Vážne na fóre nie je nikto, kto by to vedel namontovať a zohnal aj materiál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To my naozaj nikto neporadí? Vážne na fóre nie je nikto, kto by to vedel namontovať a zohnal aj materiál? ja bych to tam nedaval,známého chytily policajti a jak viděli kolečko,nic je nezajímalo a dostal flastr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To my naozaj nikto neporadí? Vážne na fóre nie je nikto, kto by to vedel namontovať a zohnal aj materiál? jako ze by ti to nekdo nasel v bazaru???? ach ta lenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 V bazáre? Ha ha a v ktorom? Tu na fóre to určite nikto neponúka, mám celý bazár prebehnutý hore-dolu. Ja to nepotrebujem len kúpiť, ale aj namontovať, treba trochu lepšie čítať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 dovez si materiál a namontuji a dál jsi si inzerár že koupíš ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 čitam veru dobre, akorát jsem si nevšiml, že sis dal poptávkový inzerát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Ťažko sa kupuje niečo, keď ani poriadne neviem čo. Niekto mi predá niečo na prd a čo potom s tým budem robiť? Nie som až taký znalí veci, preto som radšej chcel nájsť niekoho, kto mi to predá aj namontuje, aby sa nemohol vyhovárať na niekoho druhého, lebo bohužiaľ moje skúsenosti v tejto oblasti sú veľmi zlé. Tým samozrejme nechcem útočiť na nikoho konkrétneho z fóra, len pridávam svoje nedobré skúsenosti. Ale inzerát skúsim podať, uvidíme. Editováno: 19. Květen 2009, autor: drobecoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Inzerát podaný, už len čakať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jj vo tom to je koupím matroš ,při montáži zjistím že je to špatný, já za to nemohu ty ho chtít nebudeš a prodejce dá ruce pryč takže proto mohu zajistit jen novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To je presne ten problém, o ktorom hovorím. Potom sú všetci nasraný, len pôvodný predajca si mydlí ruky, že ako výhodne sa zbavil nefunkčného krámu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 jj takhle jsem vyhodne koupil kotoucovku ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) No vidíš, strašne nerád zháňam a kupujem niečo, čomu moc nerozumiem a nemám ani páru, ako to má vyzerať, lebo vtedy ťa akurát niekto o...e. Sorry za výraz, ale ináč to nešlo. Editováno: 19. Květen 2009, autor: drobecoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 vsak ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.