Přejít na obsah

Sháním notebook - umíte pomoct s cenou?


Martinoslav

Doporučené příspěvky

MichalF: To jo, bych si na nich pekne smlsnul :) Myslim, ze kdyz jsem odtamtud dneska odchazel, tak si pekne oddychli :) Jsou tam vychcany jak mraky, pockejte az sem dam to video, uvidite praktiky tohoto "seriozniho" obchodu...

Romariooo: Uplne v poho, vubec to nespecha :) Po soucasnych zkusenostech si radsi priplatim nez abych pak nadaval ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jdi ty, to ja budu tvym velkym dluznikem a mel bych se ti ted hodne podbizet :smich::D Musis mi rict co pijes abych se ti alespon odvdecil necim lahodnym cim si pak muzete pripit treba na moje zdravi s pritelkyni :palec2:;):D

Jo Martine s flaškou a něj nechoď lol ..já mu jich nabízel a nic :help: ...prostě mu jí pak kup jako já a je to...odvezu mu jí pak osobně na sraz..klučinovi ušatýmu ;)

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak konkrétně prodejna NB Alfakompu v Ově je docela známá tím, že tam v první řadě hledí zákazníka především odrbat a vnutit mu něco, co především vůbec nechce. Nerad tam chodím, je mi to tam nesympatické a vždy sem tam musel složitě s prodávajícím diskutovat, než mi dal to, co chci. Celkově v tomhle Alfa je profláklá, jsou schopni vnutit mrtvému zimník zpoza pokladny (lepší si to z netu objednat a pak jen vyzvednout). Na druhou stranu cokoliv sem tam kdy reklamoval, bylo rychle vyřízené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady je slíbené video. Na jedné straně já, na druhé straně vedoucí reklamačního oddělení brněnské pobočky firmy Alfacomp. Zboží jsem vrátil, převzali ho a řekli, že ho prozkoumá technik, do tří dnů se ozvou a do třiceti dnů vrátí peníze. S tím jsem odmítl souhlasit, protože pak nemáte ani zboží ani peníze a jste závislí jen na někom koho vůbec neznáte. Trval jsem na okamžitém vrácení peněz. Nehledě na to, že pokud vracíte zboží zakoupené do 14 dnů, tak nemusíte uvádět důvod a prodejna musí věc vyřídit bezodkladně, žádný do 30 dnů.

Takže, když jsem uvedl, že s jejich podmínkami nesouhlasím, protože odporují zákonu, začali dělat problémy. Vedoucí si vzal notebook a hledal na něm jakoukoli, byť i drobnou závadu. Proti tomu nic nemám, je to jeho právo, pak ale přišel s mikroškrábancem, který tam ale nebyl a že mi tedy nevrátí plnou cenu. Slušně jsem ho poslal do háje a on zády ke mě začal notebook velice prapodivným způsobem "čistit". Upozornil jsem je na to, že si celou situaci budu nahrávat, protože pro případ dalšího jednání chci mít v ruce důkaz. Po prapodivném čištění, všimněte si jak po lesklých plochách jezdí prstem - nepřípustné, okamžitě vzniknou mikrotrhliny, ale JEHO vinou, uvedl, že to, kvůli čemu mě jebal, bylo vlastně jen smítko, ale že tam jsou otisky, argumentoval jsem tím, že na ten notebook kromě něj sahali další tři zaměstnanci, tak ať tohle na mě nezkouší. Pak se rozhodli peníze vrátit. Ale samozřejmě hledali jakékoli pochybení na mé straně jen aby měli důvod se mnou vypochodovat. Nepovedlo se, byl jsem na takové jednání připraven. V závěru jsem se jim chtěl představit, aby věděli kdo jsem, ale nakonec jsem si to rozmyslel, byl jsem spokojen, že jsem dostal peníze zpět a větší zlo jim udělám zveřejněním tohoto videa.

Poučení pro vás všechny, nenechte se odbýt a buďte dopředu připraveni na nejhorší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady na foru mam jen same pozitivni zkusenosti, vubec se nebojim, ze by Roman byl nejaky zaskodnik ;)

neboj Martine, v poho, Roman je o.k., spíš O.K. - to ti můžu odpřísáhnout a že se spolu (s Martinem) známe už hodně dlouho :) (nějak mě ty minisrazy v LB chybí čověče ;) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuci, sakra, dejte pokoj, ja Romanovi fakt verim ;) Nemam vubec zadne pochybnosti :) Narozdil od typku v alfacompu je velice solidni uz pri pouhem jednani po telefonu ;) Navic mam velmi pozitivni ohlasy od vas vsech, takze jsem opravdu uplne v klidu ;)

Jardo musime minisrazy obnovit ;) Zrusil bych Liberec a vybral nejake misto kam to mame vsichni priblizne stejne daleko a rad bych vas vsechny zase videl ;)-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martine, já věděl, že si kamerou poradíš a pomůžeš :) , jinak pojedu v dohledné době na sever, tak to můžu sjednotit a případně ti notebook přivézt, potřebuju kolečko CL-N.Bor-UL

P.S. přijedu klidně kamkoliv, to víš ;) , tak asi Praha? opět Čerňák?

Editováno: , autor: Jar_da
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hehe že zrovna alfa, se divím.. Víš, taky jsem tam pracoval.. Neznám okolnosti, nechce se mi to popravdě celý číst, ale nevím určitě neberu Alfu jako špatného prodejce. Navíc jak vidím za pultem byl Mira, což je celkem "mladej novej" prodavač, tak nemusí mít úplný skil..

Každopádně vím celkově o všem svoje, kdybych si to přečet, tak bych šel do Alfy s tebou a vše by určo šlo líp :p

NO du si po své reakci přečíst o co šlo :<img src=:" border="0" alt="laugh.gif" /> celkem obráceně co? :D

Edit: ty pracuješ pro TV Nova jo? :p

Editováno: , autor: dadacek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Martine: je to hnus a jsem rád žes peníze dostal zpět ale jako zkušenost to je hrozná.

Já měl horší zkušenost s realitkou a to nikomu nepřeju.Půl roku měli u sebe mých 50 tisic ale i přesto že na jejich straně byl právní důvod k neuzavření smlouvy tak drželi peníze do poslední chvíle...

Jelikož jsem býk a jdu za svým cílem svědomitě a jistě tak ta realitka během půlroku ukončila svou činnost jelikož jsem ji bombardoval ze všech stran...finanční uřád,živnostenský a dokonce jsem málem měl reportáž na Nově která dostala podnět do Občanského juda. :aggressive:

Martine: vím jak Ti bylo a gratuluju k menšímu vítězství.R.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...