Květen 26, 200916 r Autor Tak notebook uz je doma Moc dekuju za Romanovy skvele sluzby! :worthy :worthy
Květen 26, 200916 r Autor A ja dekuju za maximalni servis To se dneska uz jen tak nevidi Snad klapne ten sud a budes mit diky nemu doma veselo Revanz z me strany samozrejme prijde postou
Květen 26, 200916 r Ten sud bych měl vědět zitra Martine.Je to 20 litrový soudek.Jinak se budu těšít na termin 11 července kde se určitě uvidíme.
Květen 26, 200916 r Tadyhle tudlencten http://www.hpmarket.cz/productOpt.asp?konfId=NA837EA Konfigurace toho stroje by mě nepřesvědčila za to dát 32k...
Květen 26, 200916 r Autor Teda kuci, to je videt jak ctete prispevky v tematu Je to napsane na treti strane Tahle sranda stala 25.487 Kč - tzn. Romariooo byl jeste levnejsi nez nejlevnejsi internetovy obchod (srovnavano podle zbozi.seznam.cz)
Květen 26, 200916 r Přesně tak ale podotýkám že to byla cena pro Martina a kdyby to objednával někdo jiný tak by byla o cca 900,- až 1200,-Kč vyšší.
Květen 26, 200916 r Autor Ty brdoooo :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy :worthy
Květen 26, 200916 r Tak pro Martina to je citová záležitost protože jakmile ho uvidím v TV tak budu moct machrovat že ten frajer má výpočetní techniku ode mě...(pokus o vtip...)
Květen 26, 200916 r Autor Svata pravda s tim hradem A takhle nejak by to mohlo vypadat Volove, nechte si ty narazky, joooo? EDIT: Zabiak: Uz vidim jak pokazde hlasas ze me znas ze skodahome.cz To bych chtel slyset co na to rika ostatni osazenstvo pred televizni obrazovkou
Květen 26, 200916 r Šak já taky když vidím zprávy hlásám tohohle borca znám z fóra skodahome.cz Hele ale já taky..a přidávám..že má červenou vymazlenou fabku
Květen 26, 200916 r Tak pro Martina to je citová záležitost protože jakmile ho uvidím v TV tak budu moct machrovat že ten frajer má výpočetní techniku ode mě...(pokus o vtip...) Romane špatnej pokus o ftip...
Květen 26, 200916 r To bych chtel slyset co na to rika ostatni osazenstvo pred televizni obrazovkou to ti můžu splnit, chvála, protože (ač na zprávy novy moc nekoukám - ani na ct, protože je jednoduše skoro nestíhám) a i to málo co vidí, tak hodnotím jako nejlepší profi ze všech zpravodajství z "vesnic", taktéž rodina, která kouká často, jsi u nás populární, ale opravdu tím, jak to děláš, on ten přístup je vidět na výsledku
Květen 26, 200916 r Hele ale já taky..a přidávám..že má červenou vymazlenou fabku má stříbrnou a pekelně načipovanou
Květen 26, 200916 r Autor Ty wogo, chlapi, ja nejsem zvyklej na chvalu, nechte toho nebo se budu cervenat Doufam, ze jsem popularni i u vasich pritelkyn nebo dcer nad 15 let, to by me potesilo mnohem vic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.