Květen 26, 200916 r má stříbrnou a pekelně načipovanou no jo já to vzal ještě postaru a manželka tě martine miluje....máme stajně dlouhý vlasy tak to bude asi tím
Květen 26, 200916 r Martine, upřímně, těm mým je to fuk (jedna 19 a druhá 15), máš málo vlasů (to jsem si dovolil viď), oni mají jinej pohled než my Upraveno Květen 26, 200916 r od Jar_da
Květen 26, 200916 r Já těm vlásům nějak neporozumněl.. ale pokud se k NB fasují nějaký slečny, určitě se domluvíme
Květen 27, 200916 r Jarda : sakra co si tema vlasama chtel rict ? no nic, jen, že moje holky (19 a 15) ještě správně nedoceňují hlavu bez vlasů , prostě koukají zatím po vlasáčích, až jim bude o 5-10 více, tak to bude jinak Jarda: Hele ale obe uz maj vek, to uz musej, to uz MUSEJ!! starší ano, mladší nee Já těm vlásům nějak neporozumněl.. ale pokud se k NB fasují nějaký slečny, určitě se domluvíme nevadí, prostě to tak je
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.