Marek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 má stříbrnou a pekelně načipovanou no jo já to vzal ještě postaru a manželka tě martine miluje....máme stajně dlouhý vlasy tak to bude asi tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Martine, upřímně, těm mým je to fuk (jedna 19 a druhá 15), máš málo vlasů (to jsem si dovolil viď), oni mají jinej pohled než my Editováno: 26. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dobra tedy, necham si narust afro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jarda : sakra co si tema vlasama chtel rict ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jarda: Hele ale obe uz maj vek, to uz musej, to uz MUSEJ!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Já těm vlásům nějak neporozumněl.. ale pokud se k NB fasují nějaký slečny, určitě se domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jj tak to jsi vybral slusny a cena je taky hezka .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jarda : sakra co si tema vlasama chtel rict ? no nic, jen, že moje holky (19 a 15) ještě správně nedoceňují hlavu bez vlasů , prostě koukají zatím po vlasáčích, až jim bude o 5-10 více, tak to bude jinak Jarda: Hele ale obe uz maj vek, to uz musej, to uz MUSEJ!! starší ano, mladší nee Já těm vlásům nějak neporozumněl.. ale pokud se k NB fasují nějaký slečny, určitě se domluvíme nevadí, prostě to tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jardo, za tebou se těším na golf ale to je hodně OT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.