Publikováno Květen 19, 200916 r nedělá tady někdo na DI? rapida jsem koupil s klasickým TP(ne knížka) jsem tam 4. majitel je nějaká možnost se dostat na první místo bez poplatku?
Květen 19, 200916 r Nevím jestli tam vypisují všechny ty záznamy o majitelích, technická data určitě, ale majitele bych tipoval, že jen posledního, ale nevím to jistě.
Květen 19, 200916 r Autor no právě to chci zjistit a pak ještě když je tam barva modrá pak změna na červená tak duplikát bude mít co? já ci jen červena...
Květen 19, 200916 r To už musí vážně odpovědět někdo kdo dělá na úřadě...nebo si tam prostě rovnou zavolej, na férovku, myslím, že Ti odpoví.
Květen 20, 200916 r u duplikátu se starší majitelé nevypisují, ale nahoře je tučné razítko -DUPLIKÁT- a v poznámce je důvod vystavení duplikátu (např. za ztracený...)
Květen 20, 200916 r u duplikátu se starší majitelé nevypisují, ale nahoře je tučné razítko -DUPLIKÁT- a v poznámce je důvod vystavení duplikátu (např. za ztracený...) přesně tak
Květen 21, 200916 r Nevím jestli tam vypisují všechny ty záznamy o majitelích, technická data určitě, ale majitele bych tipoval, že jen posledního, ale nevím to jistě. Je to tak Mišáku. Do nového Tp ( duplikátu ) jen posledního majitele. Upraveno Květen 21, 200916 r od Rosťa19
Květen 25, 200916 r ...což může být problém při prodeji-koupi, ale pokud jde jen o to být první... A možná to bude stejně i s barvou, zapíše se tam jen ta aktuální a ty mezitím se nevypisují.
Květen 25, 200916 r Autor no já to ted odložil,páč mám státnice na krku, ale pak asi zajdu na DI na tvrdo se zeptat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.