SeatJim Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nedělá tady někdo na DI? rapida jsem koupil s klasickým TP(ne knížka) jsem tam 4. majitel je nějaká možnost se dostat na první místo bez poplatku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ztratit a nechat si vystavit duplikát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no ale duplikát od toho že je shodný s originálem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nevím jestli tam vypisují všechny ty záznamy o majitelích, technická data určitě, ale majitele bych tipoval, že jen posledního, ale nevím to jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no právě to chci zjistit a pak ještě když je tam barva modrá pak změna na červená tak duplikát bude mít co? já ci jen červena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To už musí vážně odpovědět někdo kdo dělá na úřadě...nebo si tam prostě rovnou zavolej, na férovku, myslím, že Ti odpoví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 u nás v pv jsou mooooooooooooooc ochotní a přijemní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Klidně bych zavolal jinam, pravidla by měla být všude stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Napis nekam mailem, odpovi ti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 u duplikátu se starší majitelé nevypisují, ale nahoře je tučné razítko -DUPLIKÁT- a v poznámce je důvod vystavení duplikátu (např. za ztracený...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Jsem si myslel, že to tak je, ale aspoň by byl první. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 u duplikátu se starší majitelé nevypisují, ale nahoře je tučné razítko -DUPLIKÁT- a v poznámce je důvod vystavení duplikátu (např. za ztracený...) přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Nevím jestli tam vypisují všechny ty záznamy o majitelích, technická data určitě, ale majitele bych tipoval, že jen posledního, ale nevím to jistě. Je to tak Mišáku. Do nového Tp ( duplikátu ) jen posledního majitele. Editováno: 21. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ...což může být problém při prodeji-koupi, ale pokud jde jen o to být první... A možná to bude stejně i s barvou, zapíše se tam jen ta aktuální a ty mezitím se nevypisují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SeatJim Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no já to ted odložil,páč mám státnice na krku, ale pak asi zajdu na DI na tvrdo se zeptat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jsem si říkal, že nějak nereaguješ. Vůbec bych se toho nebál a zeptal se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.