roti Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 prosim vas, nikde jsem to tu nenasel a uz si budu objednavat veci ,tak bych rad objednal spravnou metraz a nerad to pak nastavoval takze se mi jedna o: - napajeci kabel (pujde od baterky ke dvoum zesilovacum a ty asi budou zezadu na zadnich sedackach) stací 5m? - signalove kabely, staci take 5m? - kostrici kabel, 1,5m ? - kabely k reproduktorum predni a zadni dvere diky moc auto GIV Variant, ale je to rozmerove stejny jak octavie combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 prosim vas, nikde jsem to tu nenasel a uz si budu objednavat veci ,tak bych rad objednal spravnou metraz a nerad to pak nastavoval takze se mi jedna o: - napajeci kabel (pujde od baterky ke dvoum zesilovacum a ty asi budou zezadu na zadnich sedackach) stací 5m? - signalove kabely, staci take 5m? - kostrici kabel, 1,5m ? - kabely k reproduktorum predni a zadni dvere diky moc auto GIV Variant, ale je to rozmerove stejny jak octavie combi si to zmer a vem raci o metr vic kdyz neces nastavovat ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 si to zmer a vem raci o metr vic kdyz neces nastavovat ne tak jsem to koupil http://www.ahifi.cz/kabely/dietz-23089.html, prej to na 1000% vyjde. Podle me delaji sady jen s 5m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.