roti Vloženo 19. Květen 2009 Vloženo 19. Květen 2009 prosim vas, nikde jsem to tu nenasel a uz si budu objednavat veci ,tak bych rad objednal spravnou metraz a nerad to pak nastavoval takze se mi jedna o: - napajeci kabel (pujde od baterky ke dvoum zesilovacum a ty asi budou zezadu na zadnich sedackach) stací 5m? - signalove kabely, staci take 5m? - kostrici kabel, 1,5m ? - kabely k reproduktorum predni a zadni dvere diky moc auto GIV Variant, ale je to rozmerove stejny jak octavie combi Citovat
urna_ Vloženo 20. Květen 2009 Vloženo 20. Květen 2009 prosim vas, nikde jsem to tu nenasel a uz si budu objednavat veci ,tak bych rad objednal spravnou metraz a nerad to pak nastavoval takze se mi jedna o: - napajeci kabel (pujde od baterky ke dvoum zesilovacum a ty asi budou zezadu na zadnich sedackach) stací 5m? - signalove kabely, staci take 5m? - kostrici kabel, 1,5m ? - kabely k reproduktorum predni a zadni dvere diky moc auto GIV Variant, ale je to rozmerove stejny jak octavie combi si to zmer a vem raci o metr vic kdyz neces nastavovat ne Citovat
roti Vloženo 20. Květen 2009 Autor Vloženo 20. Květen 2009 si to zmer a vem raci o metr vic kdyz neces nastavovat ne tak jsem to koupil http://www.ahifi.cz/kabely/dietz-23089.html, prej to na 1000% vyjde. Podle me delaji sady jen s 5m. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.