petrn Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Octavia GLX 1,6 55kW r.v.:98 U dveří řidiče při zamykaní a odemykání nejdřív občas blbnul centrál, a nyní se mi volně pohybuje klíč v zámku, ale bez jakékoliv odezvy. Zamykání a odemykání přes dveře spolujezdce a kufr funguje normálně. Nemáte někdo zkušenost? Co mě čeká až to rozhodím? Díky za tip kde sehnat dílenskou příručku. p.novak5@gmail.com Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 Ahoj Petře, jestli se Ti klíč protáčí v zámku bez jakéhokoliv odporu, tak na vnitřním tělese zámku zjevně praskl zajišťovací kroužek, na připojené fotce je prasklý kroužek na levém tělese označen šipkou. Je to nutné rozebrat a kroužek vyměnit, asi nejlepší je to svěřit odborníkovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toms Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 nebo dát záslepky,a nechat centrál na dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 nebo dát záslepky,a nechat centrál na dálku Což myslím tyhle výbavy a motory standardně neměly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Březen 2006 Sdílet Vloženo 26. Březen 2006 nebo dát záslepky,a nechat centrál na dálku Což myslím tyhle výbavy a motory standardně neměly... nemely, musel by mit Metu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrn Vloženo 27. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2006 Díky za info. Snad to za pomoci DP, dám nějak dohromady. Nevíte jestli se ten kroužek dá koupit? Nebo je pevnou součastí zámku? Jestli to z těch knížek co zatím mám, dobře chápu tak by mělo stačit vyndat zámek, a nemusel bych do tapecíruku? Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Jestli to z těch knížek co zatím mám, dobře chápu tak by mělo stačit vyndat zámek, a nemusel bych do tapecíruku? Jasně, vytáhneš to zvenku... Jestli je ten kroužek samostatnej díl, to netuším... Ale nějakej by tady našel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.