Publikováno Březen 26, 200619 r Octavia GLX 1,6 55kW r.v.:98 U dveří řidiče při zamykaní a odemykání nejdřív občas blbnul centrál, a nyní se mi volně pohybuje klíč v zámku, ale bez jakékoliv odezvy. Zamykání a odemykání přes dveře spolujezdce a kufr funguje normálně. Nemáte někdo zkušenost? Co mě čeká až to rozhodím? Díky za tip kde sehnat dílenskou příručku. p.novak5@gmail.com Petr
Březen 26, 200619 r Ahoj Petře, jestli se Ti klíč protáčí v zámku bez jakéhokoliv odporu, tak na vnitřním tělese zámku zjevně praskl zajišťovací kroužek, na připojené fotce je prasklý kroužek na levém tělese označen šipkou. Je to nutné rozebrat a kroužek vyměnit, asi nejlepší je to svěřit odborníkovi...
Březen 26, 200619 r nebo dát záslepky,a nechat centrál na dálku Což myslím tyhle výbavy a motory standardně neměly...
Březen 26, 200619 r nebo dát záslepky,a nechat centrál na dálku Což myslím tyhle výbavy a motory standardně neměly... nemely, musel by mit Metu
Březen 27, 200619 r Autor Díky za info. Snad to za pomoci DP, dám nějak dohromady. Nevíte jestli se ten kroužek dá koupit? Nebo je pevnou součastí zámku? Jestli to z těch knížek co zatím mám, dobře chápu tak by mělo stačit vyndat zámek, a nemusel bych do tapecíruku? Petr
Březen 28, 200619 r Jestli to z těch knížek co zatím mám, dobře chápu tak by mělo stačit vyndat zámek, a nemusel bych do tapecíruku? Jasně, vytáhneš to zvenku... Jestli je ten kroužek samostatnej díl, to netuším... Ale nějakej by tady našel...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.