Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Octavia GLX 1,6 55kW r.v.:98

U dveří řidiče při zamykaní a odemykání nejdřív občas blbnul centrál, a nyní se mi volně pohybuje klíč v zámku, ale bez jakékoliv odezvy. Zamykání a odemykání přes dveře spolujezdce a kufr funguje normálně.

Nemáte někdo zkušenost? Co mě čeká až to rozhodím?

Díky za tip kde sehnat dílenskou příručku.

p.novak5@gmail.com

Petr

Vloženo

Ahoj Petře,

jestli se Ti klíč protáčí v zámku bez jakéhokoliv odporu, tak na vnitřním tělese zámku zjevně praskl zajišťovací kroužek, na připojené fotce je prasklý kroužek na levém tělese označen šipkou.

Je to nutné rozebrat a kroužek vyměnit, asi nejlepší je to svěřit odborníkovi... ;)

post-34-1143394630.jpg

Vloženo

Díky za info. Snad to za pomoci DP, dám nějak dohromady.

Nevíte jestli se ten kroužek dá koupit? Nebo je pevnou součastí zámku?

Jestli to z těch knížek co zatím mám, dobře chápu tak by mělo stačit vyndat zámek, a nemusel bych do tapecíruku?

Petr

Vloženo
Jestli to z těch knížek co zatím mám, dobře chápu tak by mělo stačit vyndat zámek, a nemusel bych do tapecíruku?

Jasně, vytáhneš to zvenku... ;)

Jestli je ten kroužek samostatnej díl, to netuším... :huh: Ale nějakej by tady našel... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...