sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Potreboval by jsem pro zenu do skoly clanek na cca 18 stranek jakehokoliv textu. Jen musi byt vypracovany v ANGLICTINE i v CESTINE. Pritelkyne dostala toto zadani jako "domaci ukol" (studuje poslednim rokem pedagogickou fakultu a AJ ma jen jako okrajovy predmet). Proto se ptam zda nekdo nemate nekde v PC neco ulozeneho. Chodi sem hodne lidi ruznych profesi a dost by to te me pomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 nevadí ti něco silně technického? Návod k obsluze může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Mam clanek o solarnich clancich priblizne na 18 stran ze sve diplomky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Jo muze byt, beru vse co mate... Kdyz toho bude vice, tak se snad neco vybere... DIKY! Klidne to nahodte na EDISK a pak sem dejte odkaz na stazeni. Nebo prosim o poslani na . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 jeden v AJ a CJ ti právě odesílám. Dej vědět jestli dorazilo a je OK. OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 DIKY TomeB vse doslo na email v poradku. Ale asi to bude moc odborne a technicke, kazdopadne predam zene zda se ji to bude zamlouvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Takovejch mám víc, ale nejsem si jistej, jestli jim to nebude tak trochu jasné... Mám i takový skoro 100 stránkový. BTW, překládá to pro mně Krysar a já to koriguju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Akorát se teď lump trošku fláká Poslal jsem mu asi 100 nebo 150 stránek k překladu a hajzlík odpočívá Doufám, že to stihne do doby, než to příjde od výrobce vyrobený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 takže druhá možnost je poprosit krysare za úplatu, ale teď ho zaměstnávám já až až, takže až po mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Krysarre uz jsem pred nekolika dny kontaktoval a neco mi tez poslal (byl ochotny), jen to bylo taky moc odborne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 aha, tak to bylo asi něco co překládal pro mně Vypadá to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 A teď mně napadá, on překládal i nějaký knížky, tak třeba by ti mohl poskytnout v elektronické podobě jak originál, tak CZ překlad. Vím, že nadával, že poslední knížku mu snad hajzli ani nezaplatili a normálně to vytiskli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jeste porad shanim nejaky ten clanek... Opravdu nic ve svych PC nevystourate...? to Kais: Mohl by jsi mi prosim poslat ten clanek o solarnich clancich...? Myslim ze ten by byl OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Odeslano na mail, +jeden dalsi preklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.