juicy51 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Auto mam uz dlhsiu dobu ale minule ma tak napadlo ako by som svoju Fabiu odtiahol keby sa nieco pokafralo...Pokial viem tak ku Feliciam je pri rezerve davane tazne oko ktore sa nasroubuje pod naraznik, ale na Fabii taky zavit nikde nie je...a ani volne viditelne oko som na svojej maske nevidel, tak ako sa tahaju Fabie, resp kam upevnit lano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 (editace) Oko na ťahanie by si mal mať v kufri v boxe s náradím a robí sa to takto: Editováno: 23. Květen 2009, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jj tazne oko najdes pri rezerve, a je to tak ako pise vikino, pripadne ak mas facelift tak das dolu krytku co je okolo hmlovky, ak nemas hmlovky, tak celu krytku. jednoducho len potiahnes a vyberies, naspat to potom len nacvaknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.