Dano1001 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahojte práve som si zohnal sedačky z OII majú airbag a vyhrievanie, (ešte ich nemám zapojené) ale sú dosť špinavé tak sa chcem opýtať či ich môžem vytepovať ? Lebo niekde som počul že to bude vadiť vyhrievaniu ?!? Prosím o radu. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Mě v servisu řekli že to není problém..jen se to nesmí úplně promočit...jina lze čistit i suchou cestou..jsou na to přípravky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dano1001 Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ešte nejaké skúsenosti ? ) Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Také mohu potvrdit. U minulého auta byl původní majitel docela čuně, takže moje první jízda směřovala na čištění interiéru. Volal jsem ohledně toho do škodovky a taky mě řekli, že mírně vlhké to být může, ale vyloženě se to nemá promočit. Ale jestli to bude dělat nějaká firma a nebudeš si to dělat sám, tak s tém mají určitě zkušenosti. Stálo mě to 800 celý auto včetně kufru i s ošetřením kožených částí, takže podle mě pohoda a nemusíš se toho bát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Já si to dělám sám, mám na to ten extrakční vysavač................. Když ti to nezůstane durch promočený tak je to pohoda, mám to v podstatě jenom mírně vlhký, takže si pak klidně zapnu výhřev a ono se to krásně dosuší........... Dělal jsem to už tak 4x a není problém....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Zdravím má někdo z Vás zkušneost s tepováním sedaček? Mokrou cestou to prý neni moc dobré protože uvnitř je "houba" ktera se jen tak nevsuší. Nevím jestli pěny na sedačky jsou dost učeinné V bahausu za 100kč (pdole me ne) Má někdo z Vás zkušenost? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Me tepovani za mokra pomohlo, delal sem to na podzim, uz byla zima. Nakonec me to stalo 5000 za decky. Ale v lete kdyz je teplo to musi vyschnout za par hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.