Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte práve som si zohnal sedačky z OII majú airbag a vyhrievanie, (ešte ich nemám zapojené) ale sú dosť špinavé tak sa chcem opýtať či ich môžem vytepovať ? Lebo niekde som počul že to bude vadiť vyhrievaniu ?!?

Prosím o radu.

Ďakujem

Vloženo

Také mohu potvrdit. U minulého auta byl původní majitel docela čuně, takže moje první jízda směřovala na čištění interiéru. Volal jsem ohledně toho do škodovky a taky mě řekli, že mírně vlhké to být může, ale vyloženě se to nemá promočit. Ale jestli to bude dělat nějaká firma a nebudeš si to dělat sám, tak s tém mají určitě zkušenosti. Stálo mě to 800 celý auto včetně kufru i s ošetřením kožených částí, takže podle mě pohoda a nemusíš se toho bát...

Vloženo

Já si to dělám sám, mám na to ten extrakční vysavač.................

Když ti to nezůstane durch promočený tak je to pohoda, mám to v podstatě jenom mírně vlhký, takže si pak klidně zapnu výhřev a ono se to krásně dosuší...........

Dělal jsem to už tak 4x a není problém.......

• o 4 roky později...
Vloženo

Zdravím má někdo z Vás zkušneost s tepováním sedaček? Mokrou cestou to prý neni moc dobré protože uvnitř je "houba" ktera se jen tak nevsuší.

Nevím jestli pěny na sedačky jsou dost učeinné V bahausu za 100kč (pdole me ne)

Má někdo z Vás zkušenost? Předem díky.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...