tommy737 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zdar profíci, mám zájem o instalaci neonů pod auto, ale vrtá mi hlavou, na kterou část elektroinstalace to napíchnout. Chtěl bych to mít samostatně spínané přes spínač, takže jestli máte někdo nápad kde s tím tak budu moc rád za rady A taky kudma bych měl táhnout dráty, nějakou nejsnadnější cestou abych nemusel rozkopat polovinu auta dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy737 Vloženo 5. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Vyřešeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 mohl ses trochu rozepsat a popsat jak si to vyresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy737 Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) No po týdnu nikdo nejevil zvláštní zájem tak jsem rozepisování vynechal ) Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si pořídil dálkově spínané relé -> http://www.pselectronic.cz/k5503-2481-vm13...o-ovladani.html Zbytek zapojení je určitě jasný, neony jsou propojené paralelně, - pól vede přímo na baterii / +pól je spínaný a vede přes relátko na baterii (samozřejmě nesmíme zapomenout na pojistku poté co změříme odebíraný proud!) Výsledek vypadá zajímavě. Edit: Kdyby to nebylo jasné, do interiéru jsem kabely vůbec netáhnul. Relátko mám připevněné v motorovém prostoru, je to poměrně malá krabička takže si každý určitě najde místo k připevnění, které mu bude vyhovovat (dejte si pozor na důkladnou izolaci!) ;-) Editováno: 10. Červen 2009, autor: tommy737 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karllos Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Takže kabely máš težené pod autem, mám neony koupené rok a nechce se mi do toho právě kvúli tažení kabelú vnitřkem. Můžeš sem kopnout foto ze zádu? Furt mi je ta trubice vidět a nechci kupovat jakýsi spojler či co. Jinak to vypadá dobře a ta barva je in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy737 Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Se zadním neonem jsou problémy..trubice mi jde taky vidět, mám v plánu si k ní přidělat nějakou mírně zkosenou lištu. Jinak to bohužel asi udělat nejde.. :-/ Jestli ale příjdeš na lepší řešení, tak dej určitě vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 takova drobnost, k čemu to tam vůbec máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy737 Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Baví mě si hrát : )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 No hlavně jestli tě budou bavit ty pokuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy737 Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 No je jasné, že s tím nebudu po večerech jezdit jen tak sám pro sebe, ale budu to mít na případné srazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.