Drewie Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Ta nesvítící linka je tam správně, je to clona, aby když se Ti rozsvítí červená kontrolka nahoře, neprosvítalo to do té spodní části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marbej Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Já právě myslel, jestli ta černá linka není rozbité podsvícení horní třetiny maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 jinak ta horní třetina při nastartování "problikne" a zase se zhasne, když nemá co zobrazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 funguje to správně.. ta horní třetina pouze s rádiem.. pokud se ti rádio zapíná spolu se zapalováním, tak se to rožne všecko.. a ta čára tam je u každého maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 zdravím, nechala jsem vyměnit ve Fabii RS budíky za budíky s maxidotem, ale teď to ty červené ručičky neprosvítí, je nutné vyměnit diody, původní budíky, ze kterých by ty diody šly vzít mám. nemáte někoho na doporučení, kdo to předělává? Nejlépe Praha a okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.