Publikováno Květen 31, 200916 r Na zitra musim odevzdat slohovku.. je to jedno jakou.. jen aby to bylo vypravovani.. pisu to sem pozde.. ja vim..ale kdyby jste nekdo meli tak poslete na meil: gou20@seznam.cz a pokud mouzno co nejdriv..pac bych ji trosku poupravil jeste.. pokud nekdo mate a poslete tak dekuji moc...
Červen 1, 200916 r Slohovky se prosím píšou i na gymnáziích, ale pochybuju že jednoduché vypravování a hlavně bez předem zadaného (debilního) tématu (ale poslední ročník to nebude, to už je teď po maturitách:)) To už máš auto? To už ti bylo 18?:-) Upraveno Červen 1, 200916 r od dastax
Červen 1, 200916 r Na gymplu se slohovky psaly, teda já je tam psal. Jednalo se většinou o hodně volný slohový útvar, nějaké to vypravování většinou stačilo na dosažení aspoň dobrého klasifikačního stupně, když bereme v potaz množství hrubic, které jsem schopný v textu napáchat. Slohové práce jsou ve srovnání s diktáty mírně podceňovanou disciplínou, ve skutečnosti jsou to slohovky, co dovede vybičovat schopnost člověka k převádění duševních pochodů na papír. Teda, kromě toho vypravování. A napsat aspoň dobré vypravování je taky kolikrát nad schopnost jedinců. A to i v rámci gymplů.
Červen 1, 200916 r Já když před pár lety na gymplu psával slohovky, tak to většinou bývala úvaha na nějaké téma aby se člověk zamyslel... A hlavně to vždy bylo debilní téma nebo nějaký citát.... No a nejlepší na tom bylo, že jsem ze slohovky vždy dostal 3ku. svojí předposlední si pamatuju, to jsem za ní došel a ona mi řekla: "Petře, bylo to takřka excelentní, moc hezky se mi to četlo, výborně napsané...", otočil jsem to a tam 3ka tak jsem si nechápavě šel sednout
Červen 1, 200916 r Ty voe, u matury jsem měl ze slohu za 2, nevídané, ale spravil jsem to ústní za 5 Výsledná 4
Červen 1, 200916 r překopíruj si téma nafta vs benzín, to je slohovka jako prase na x stran chlape, slohovku a hledat na netu, to je ta nejjjednodužší věc, co v tý škole snad byla
Červen 2, 200916 r Přesně tak, navíc když se to píše stylem (teď to máme jako směrnice pro bakalářskou práci na VŠ a píšem tak všechny práce) že vlevo jsou tuším 2,5cm okraje, vpravo 3,5, dole a nahoře nevím kolik, řádkování 1,5. Vynechávat volný řádek po nadpise, velký nadpisy, podnadpisy, datumy atd atd, tak nakonec se ti toho na tu stránku moc nevejde Upraveno Červen 2, 200916 r od dastax
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.