eskoRS Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dnes v noci o 1,30 mi ukradli všetky štyri kolesá z mojej fábie. Disky aj gumy boli nové, mali mesiac, auto som si ráno našiel na tehlách. Ešte som rád, že mi neukradli celé auto. V noci silno pršalo, policajti vraveli, že hlavne vtedy sa dobre kradne. Bolo to vraj na objednávku, išli po mne naisto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hm, ak dobre vidim tak nemali vobec poistne šroby.... Skus popozerať nejake bazary na nete či niečo nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Dnes v noci o 1,30 mi ukradli všetky štyri kolesá z mojej fábie. Disky aj gumy boli nové, mali mesiac, auto som si ráno našiel na tehlách. Ešte som rád, že mi neukradli celé auto. V noci silno pršalo, policajti vraveli, že hlavne vtedy sa dobre kradne. Bolo to vraj na objednávku, išli po mne naisto. nemit seriovy kola bez pojistnych sroubu je fakt hloupost... dej si tam plechace bez puklic a mas klid... cerny kola vypadaji dobre :-) ps: dnes se krade jenom na objednavku, jinak se to nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.