Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Sundaval jste nekdo nekdy takovej ten vnitrni plast vika kufru (kratka OII) - je na tom plastova uchytka pro zavirani kufru? Prijde mi, ze to je nejak salamounsky nacvakle, ale bojim se za to vzit. Mam dojem, ze jedna nacvakavaci packa se ulomila a skoncila ve viku kufru, kde pri kazdem otevreni/zavreni zachrasti. Je to drobnost, ktera mi ale pri kazde manipulaci s vikem kufru pripomene, ze jsem na to chtel podivat... V DP jsem nejak nenasel, jak tuhle cast bez zniceni demontovat :-(

Diky za tipy/rady!

Na oktě jsem to nesundával, ale myslím, že to je stejné jako na Fabii - kovová pérka, takže s citem zabrat, nejlépe začít od zámku.

A když pérko poškodíš, dá se za pár kaček koupit nové.

Je to na dve casti. Jak mas to gumove madlo, tak to se musi povolit ten sroubek co je v te dirce jak drzi a az bude sroubek venku, tak za madlo zabrat a vytahnout ho. Pak uz staci za to zabrat a sundas tu spodni cast. Ptz ten plast je ze dvou casti. Ta druha cast se musi oddelat, kdyz chces mit pristup k bzrdovemu svetlu a elektronice vyhrivani okna atd. A pri montazi zpet, nezapomen to gumove madlo na otvirani tam nasunout driv, nez to nacvakas zpatky. A taky si dej pozor na ty plechova perka, aby nebyly nejak spatne pokrivene a tak...

A kdyby si chtel sundavat tu druhou cast toho plastu, k tomu pristupu brzdoveho svetla(treba kvuli vycisteni od prachu) tak musis vysroubovat dva srouby a pak dva takove plastove srouby, jsou to vlastne ty, za ktere se povesi ty provazky, co drzi zadni plato. A pak uz jen servat stejne jako tu spodni cast toho plastu. :palec2:

Snad to trosku pochopis

• 1 měsíc později...

Vedel by niekto poradit ako najlepsie demontovat plastovy uchyt ktory drzi v kufri tie bocne vyplne, vid foto.

Niektore su otacacie, niektore su pevne. Treba to proste len silou vytrhnut?

post-34243-1246739278_thumb.jpg

• 4 týdny později...
  • Autor

Diky za tipy - je po dovolene, cilize cas se tomu podivat na zoubek ;-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.