Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Založil jsem vlákno o včerejší ztrátě letadla.Přesun to prosím tam Michale.Díky př.4062-4067 a mužeme pokračovat tam: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=68711&hl= Budu moc rád za Vaše názory.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Zabijaku: zajimavá myšlenka ale myslim že to bude daleko od pravdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Mi., škoda že taky nemohu "běžně" létat do Brazílie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Proto jezdím raději autem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Proto jezdíš raději autem kde chcípne nesrovnatelně více lidí než v letadlech Editováno: 2. Červen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 a neni mozne, ze ten mobil byl nejakou dobu v nejake vzduchove kapse? a tim padem nanavlhl? Nebo mel nejaky mega outdoorovy mobil, ktery se umi potapet nebo ho mel ve vodotesnem obalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ztažené z webu: Britka Patricia Coakleyová stále věří, že její manžel Arthur na palubě ztraceného Airbusu A330 společnosti Air France stále žije. Osmapadesátiletá Coakleyová v noci na úterý volala na maželův mobilní telefon a ten podle jejích slov zvonil. Informoval o tom deník The Sun Má jediná víra je v tom, že jsem volala na jeho mobil o on zvonil," řekla Coakleyová z North Yorksu britskému deníku. "Podle mé teorie nemůže být na dně oceánu, protože zvoní, a v to já doufám." To je jako ze scifi filmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Chudák rozrušená bůh ví koho volala. Letadlo bylo mimo dosah radarů takže pochybuji, že by měl signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No je to diven, kazdopadne jsem zvedav jak to dopadne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tady taky nějaké info: http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/airbus-...uje-expert.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Chudák rozrušená bůh ví koho volala. Letadlo bylo mimo dosah radarů takže pochybuji, že by měl signál. Asi tak, tady souhlasím s panem huličem, co vidí na plakátu Jyrky v pozadí vajíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Brazílsky odborník na leteckú bezpečnosť Gustavo Ferreira vypočítal, že lietadlo "sa nachádza maximálne 300 kilometrov východne od súostrovia Fernando de Noronha smerom k (africkému) Dakare". Zdôraznil, že v tej oblasti nie je more osobitne chladné a že je nádej nájsť živých, ak by sa pilotom podarilo pristáť na hladine. Označil to však za "málo pravdepodobné". Generálny riaditeľ Air France Pierre-Henry Gourgeon povedal, že oblasť zmiznutia lietadla sa podarilo určiť s presnosťou niekoľkých desiatok námorných míľ, pričom jedna námorná míľa zodpovedá 1,85 kilometru. Dodal, že lietadlo bolo vybavené "bójami schopnými vysielať signál niekoľko dní". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Chudák rozrušená bůh ví koho volala. Letadlo bylo mimo dosah radarů takže pochybuji, že by měl signál. Asi tak, tady souhlasím s panem huličem, co vidí na plakátu Jyrky v pozadí vajíčka Ty voe kluci v Praze neznaj satelitni telefony Editováno: 2. Červen 2009, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jenže oni furt hrajou na to zmizení coby havárii, ale co když to je opravdu únos? To by pak nad pevninu Afriky zmáknout šlo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) jasná omeleta voe jasná omeleta Únos asi není možný. Třeba by se objevilo na radaru, kdyby se přiblížilo k pevnině. To se mi nezdá, že by to nezjistili. A také většinou uneseš letadlo pro to aby jsi upoutal pozornost takže proč by to tajili? Editováno: 2. Červen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ty voe kluci v Praze neznam satelitni telefony Satelitní telefony pod vodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 P2M : o pod vodou nebyla rec, rec byla o telefonu v prdeli kde neni signal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jenže oni furt hrajou na to zmizení coby havárii, ale co když to je opravdu únos? To by pak nad pevninu Afriky zmáknout šlo, ne? O unosu jsem to zatim na webu nikde nenašel...Už s tou myšlenkou začali pohrávat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 já myslím, že je to nějaký divoký, když paní tvrdí, že manželovi zvoní telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No kdyby ji zvonil mobil, tak ten signal naprosto jasne vystopuji. Bud ten mobil sebou nemel, pokud by to letadlo spadlo, nebo ho nekde nechal, nebo nekde pristali kde je pokryti GSM signalem, ale to uz by je davno nasli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jo ale to nesmí bejt O2 ty ho nevystopujou ani u nich na stole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jasná omeleta voe jasná omeleta Únos asi není možný. Třeba by se objevilo na radaru, kdyby se přiblížilo k pevnině. To se mi nezdá, že by to nezjistili. A také většinou uneseš letadlo pro to aby jsi upoutal pozornost takže proč by to tajili? Můžeš letět pod radarem a zrovna v týhle části Afriky by to, že by byli vidět na radaru, nemuselo zase tak moc znamenat Pozornost je lepší po pár dnech nezvěstnosti podle mě coby amatéra únosce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 http://zpravy.idnes.cz/brazilci-nasli-v-at..._zahranicni_zra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak jestli tam "byly kovové předměty a sedačky z letadla", tak asi není o čem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ja myslim, ze je asi jasne jak to vsechno dopadne bohuzel :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.