FIENDMAN Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak, všecko se tu řeší jako anketa i gumi a mě a nejen mě si myslím by zajímolo co je lepší a proč a kdo má jaké zkušenosti...???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No nic no, chtěl jsem z toho udělat anketu a mysto toho to bude debata, no ale neva i tak se něco dovím, tak děkuju za přízpěvky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Kdo nemá origo RSko může mít maximálně 16", a pak je to na vkusu a financích každého soudruha soudruzi. combi66 215/45 R17 Editováno: 2. Červen 2009, autor: combi66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kdo nemá origo RSko může mít maximálně 16", a pak je to na vkusu a financích každého soudruha soudruzi. combi66 215/45 R17 Blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Kdo nemá origo RSko může mít maximálně 16", a pak je to na vkusu a financích každého soudruha soudruzi. combi66 215/45 R17 můžeš mít jakákoliv kola, jen je zapsat do TP. Jinak čím větší, tím hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 17" jsou dneska dle mého už standart. 16 " tak maximálně na zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Kdo tu resil GUMI? NEvim, ale hodne blbej dotaz, kdyz nikdo ani nevi na jaky auto, ono treba 17 na Renaultu Clio uz je dost...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 17 a vejš. Pokud koupíš 16 budeš litovat a chtít 17ky. Pokud máš O2 uvažoval bych o větších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 NEvim, ale hodne blbej dotaz, kdyz nikdo ani nevi na jaky auto, ono treba 17 na Renaultu Clio uz je dost...! Myslím že 17" by Cliu jedině prospěly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 hlavne dost blby zarazeni, nehlede na to ze uz tyhle debaty vedeme sto let myslim ze chvilka hledani by pomohla, urcite se tu resil rozmer kol... mimochodem do hospody to nepatri, tady by mely bejt pokecovy temata...jestli tady nekdo zase zalozi benzin nebo nafta tak ho vyhodim oknem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jestli tady nekdo zase zalozi benzin nebo nafta tak ho vyhodim oknem ale ty kecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a ty poletis taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Tak, všecko se tu řeší jako anketa i gumi a mě a nejen mě si myslím by zajímolo co je lepší a proč a kdo má jaké zkušenosti...???!!! kup si vosmnáctky.. nic jinýho nemá v létě smysl.. jako fakt.. když teda nejezdíš denně po rozbitých okreskách.. to viktor: zajímal by mě rozdíl jízdních vlastností mezi dieselem na 16tkách a benzínákem na 17kách a buď něžnej.. Editováno: 3. Červen 2009, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Souhlas, pár let už jezdím na sedmnáctkách a su pořád nespokojenej, takže v nejbližší době minimálně 18", ale spíš 19" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak nema smysl si kupovat veliky kola, kdyz na to pak hodis nejaky podprumerny pneu, na tohle bych taky myslel pri rozhodovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 prdlajs, kola delaj auto, ja pudu brzo do 19tek kdybyste si nekdo neco vybral u alcaru ta dejte vedet umime udelat cenu bratr te dma wanli na tomasssonecha co robert - nezdej - jen pockej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zajímalo by mě kdo z vás 17" a výš to má v TP ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Treba ja, stejne jako vsichni s OII... Vzhledem k tomu, ze 17" jsou standardni priplatkova polozka... 18" uz jsou jen u RS, ale vim ze nekteri si je nechali do TP dopsat a jde to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zajímalo by mě kdo z vás 17" a výš to má v TP ???? Mrkni třeba tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6888 Nejenže se tam řeší, jak na to, ale je tam i dost lidiček, kteří se svým zápisem chlubí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Co má v TP OII je mi celkem fuk ,já myslel že tu jsme u OI,ale jinak díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Minimálne 17"... a zapísať to do TP dnes nie je žiadny problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Co má v TP OII je mi celkem fuk ,já myslel že tu jsme u OI,ale jinak díky za vysvětlení. No jsme tu Oct vseobecne Proto uz nekdo ze zacatku upozornoval, ze na tuto debatu to chtelo zminit o jaky typ se jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Zajímalo by mě kdo z vás 17" a výš to má v TP ???? A nemáš to jedno ?? V případě havárie ( a s tím mám osobní zkušenost ), se k tomu bůhvi jak nepřihlíží a co se týče STK, tak jsem v životě s tímhle neměl problém. Tak proč bych to měl tak vehementně tlačit do velkého TP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 ja mam vse pro zapis a vozim to v aute ale zapsany to nemam...ale kdybych nebyl linej tka to tam mam, dvakrat sem prosel STK bez nejmensiho problemu, naposled vcera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A nemáš to jedno ?? V případě havárie ( a s tím mám osobní zkušenost ), se k tomu bůhvi jak nepřihlíží a co se týče STK, tak jsem v životě s tímhle neměl problém. Tak proč bych to měl tak vehementně tlačit do velkého TP ? Tak to je v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.