Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Kdo nemá origo RSko může mít maximálně 16", a pak je to na vkusu a financích každého soudruha soudruzi. combi66 215/45 R17 :p

Editováno: , autor: combi66
Vloženo
Kdo nemá origo RSko může mít maximálně 16", a pak je to na vkusu a financích každého soudruha soudruzi. combi66 215/45 R17 :p

můžeš mít jakákoliv kola, jen je zapsat do TP.

Jinak čím větší, tím hezčí lol

Vloženo

hlavne dost blby zarazeni, nehlede na to ze uz tyhle debaty vedeme sto let :) myslim ze chvilka hledani by pomohla, urcite se tu resil rozmer kol...

mimochodem do hospody to nepatri, tady by mely bejt pokecovy temata...jestli tady nekdo zase zalozi benzin nebo nafta tak ho vyhodim oknem :)

Vloženo (editace)
:smich: Tak, všecko se tu řeší jako anketa i gumi a mě a nejen mě si myslím by zajímolo co je lepší a proč a kdo má jaké zkušenosti...???!!! ;)

kup si vosmnáctky.. nic jinýho nemá v létě smysl.. jako fakt.. když teda nejezdíš denně po rozbitých okreskách.. :palec2:

to viktor: zajímal by mě rozdíl jízdních vlastností mezi dieselem na 16tkách a benzínákem na 17kách lol a buď něžnej.. :smich:

Editováno: , autor: superfatty
Vloženo

prdlajs, kola delaj auto, ja pudu brzo do 19tek :)

kdybyste si nekdo neco vybral u alcaru ta dejte vedet umime udelat cenu :)

bratr te dma wanli na tomasssonecha co :D

robert - nezdej - jen pockej :D

Vloženo

Treba ja, stejne jako vsichni s OII... Vzhledem k tomu, ze 17" jsou standardni priplatkova polozka...

18" uz jsou jen u RS, ale vim ze nekteri si je nechali do TP dopsat a jde to..

Vloženo
Co má v TP OII je mi celkem fuk ,já myslel že tu jsme u OI,ale jinak díky za vysvětlení. :palec2:

No jsme tu Oct vseobecne :) Proto uz nekdo ze zacatku upozornoval, ze na tuto debatu to chtelo zminit o jaky typ se jedna :)

Vloženo
Zajímalo by mě kdo z vás 17" a výš to má v TP ????

A nemáš to jedno ?? V případě havárie ( a s tím mám osobní zkušenost ), se k tomu bůhvi jak nepřihlíží a co se týče STK, tak jsem v životě s tímhle neměl problém. Tak proč bych to měl tak vehementně tlačit do velkého TP ?

Vloženo
A nemáš to jedno ?? V případě havárie ( a s tím mám osobní zkušenost ), se k tomu bůhvi jak nepřihlíží a co se týče STK, tak jsem v životě s tímhle neměl problém. Tak proč bych to měl tak vehementně tlačit do velkého TP ?

Tak to je v pohodě :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...