amogh Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ty jo koukam stale rozsirujete sbirky o dalsi typy :-) to me staci jeden typ :-))) konecne mam dalsi busy na dily + na cervene dodelane obtisky, interier a par detailu, muzu zacit pripravovat treti na lak :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Pak nemaj být ceny těch ŠD tak vysoké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jj :-) dva jsou z aukra za docela slusnou cenu a jeden se mi ozval na muj inzerat jeden clovek, dokonce me jej privezl az dom :-))) trochu jsem se vylekal, pce to byl policajt a dorazil sluzebni koktou :-) .. ale za 250 :-) ještě potřebuju model florence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Tak dnes jsem zase o kousek dál,autobus dostal polepy(díky Michale J),světla mají nový nátěr,stejně jeko poklice a nárazníky,zejdradodělám masku a pujde do vitríny na své místo potvurka jedna historická. Editováno: 5. Duben 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak hotovo ŠD 11 se muže natřásat ve vitríně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 no konečně nákej další pořádnej model!!! :-) paráda, škoda tý masky :-( bohužel žádnou navíc nemám i když mám busů dosti :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 kdyz se mi ty autobusy tak mnozej, byklo třeba zařídit dispečink :-) ještě že maj v pompu tu akci :-) a k tomu jedno zatiší v pozadí s litým kolem :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak jsem se k tomu dostal až dnes,ale stojí to za to tuhle škodovku jsem zaparkoval do garáže.Je ve velimi dobrém stavu nic nechybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 matéééés :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Před pár lety to všichni vyhazovali a teď sbíraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 No tak to sedí , co já se toho naničil a teď .................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nápodobně, taťka nám to různě opravoval a vystužoval, aby to dál fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Není to škodovka,ale mam obrovskou radost Editováno: 22. Květen 2009, autor: maca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 @maca - tak konecne prisla, vypada paradne :-) kua kdyby to nebylo tak drahy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj po 4 měsících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jj, za kolik jí máš? Na aukru jsou kolem 1500-1600, ale v kšeftu jsem jí ještě nikde neviděl, takže nevím jestli je to dobrá cena nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 na truck foru pisou ze nejlip vychazi primo objednávka u Kadenu 1495 i s postovnym nebejt me lito tech penez tak asi neresim :-) http://www.kaden.cz/kadenhracky/?s=auta3&d=tatra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 stála mě 1500kč http://www.toyshop.cz/model-maketa/TATRA-TERRNo1-4005.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Si o ní as napíšu Ježíškovi :-) A zrovna i o tu 815-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ty vojenský auta me neberou, ja nevim :-( at uz konecne nekdo zacne delat poradny autobusy a budu spokojenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 To jsi na tom s těma busama jak bruder Mě teda berou (i) vojenské, je i lepím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Si o ní as napíšu Ježíškovi :-)A zrovna i o tu 815-7 Jj ta bude v pořadí,už jsem nad ní slintal Na autobusy seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 @maca - ty víš hovno co je underground auticka a nakladaky sbira kazdej lojza @mischicka - a to ja nerozumim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 amogh: Čemu nerozumíš? máca: :palec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nevim kdo je ci co je bruder :-) teda mam dojem ze to je vyrobce modelu nakladaku (tech velkejch) ale tam me nedochati spojitost, treba si jenom sedim na vedeni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.