Publikováno Březen 27, 200916 r ty jo koukam stale rozsirujete sbirky o dalsi typy :-) to me staci jeden typ :-))) konecne mam dalsi busy na dily + na cervene dodelane obtisky, interier a par detailu, muzu zacit pripravovat treti na lak :-)))
Březen 27, 200916 r Autor jj :-) dva jsou z aukra za docela slusnou cenu a jeden se mi ozval na muj inzerat jeden clovek, dokonce me jej privezl az dom :-))) trochu jsem se vylekal, pce to byl policajt a dorazil sluzebni koktou :-) .. ale za 250 :-) ještě potřebuju model florence
Duben 4, 200916 r Tak dnes jsem zase o kousek dál,autobus dostal polepy(díky Michale J),světla mají nový nátěr,stejně jeko poklice a nárazníky,zejdradodělám masku a pujde do vitríny na své místo potvurka jedna historická. Upraveno Duben 5, 200916 r od Vlasta
Duben 6, 200916 r Autor no konečně nákej další pořádnej model!!! :-) paráda, škoda tý masky :-( bohužel žádnou navíc nemám i když mám busů dosti :-(
Květen 6, 200916 r Autor kdyz se mi ty autobusy tak mnozej, byklo třeba zařídit dispečink :-) ještě že maj v pompu tu akci :-) a k tomu jedno zatiší v pozadí s litým kolem :-)))
Květen 18, 200916 r Tak jsem se k tomu dostal až dnes,ale stojí to za to tuhle škodovku jsem zaparkoval do garáže.Je ve velimi dobrém stavu nic nechybí.
Květen 25, 200916 r Autor @maca - tak konecne prisla, vypada paradne :-) kua kdyby to nebylo tak drahy :-(
Květen 25, 200916 r Jj, za kolik jí máš? Na aukru jsou kolem 1500-1600, ale v kšeftu jsem jí ještě nikde neviděl, takže nevím jestli je to dobrá cena nebo ne.
Květen 25, 200916 r Autor na truck foru pisou ze nejlip vychazi primo objednávka u Kadenu 1495 i s postovnym nebejt me lito tech penez tak asi neresim :-) http://www.kaden.cz/kadenhracky/?s=auta3&d=tatra
Květen 25, 200916 r Autor ty vojenský auta me neberou, ja nevim :-( at uz konecne nekdo zacne delat poradny autobusy a budu spokojenej :-)
Květen 25, 200916 r To jsi na tom s těma busama jak bruder Mě teda berou (i) vojenské, je i lepím :-)
Květen 25, 200916 r Si o ní as napíšu Ježíškovi :-)A zrovna i o tu 815-7 Jj ta bude v pořadí,už jsem nad ní slintal Na autobusy seru
Květen 26, 200916 r Autor @maca - ty víš hovno co je underground auticka a nakladaky sbira kazdej lojza @mischicka - a to ja nerozumim :-(
Květen 26, 200916 r Autor nevim kdo je ci co je bruder :-) teda mam dojem ze to je vyrobce modelu nakladaku (tech velkejch) ale tam me nedochati spojitost, treba si jenom sedim na vedeni :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.