Květen 26, 200916 r @maca - ty víš hovno co je underground auticka a nakladaky sbira kazdej lojza @mischicka - a to ja nerozumim :-( ha kaštan se ozval milovník mastné tyče
Květen 26, 200916 r nevim kdo je ci co je bruder :-)teda mam dojem ze to je vyrobce modelu nakladaku (tech velkejch) ale tam me nedochati spojitost, treba si jenom sedim na vedeni :-) u myšáka je bruder = bratr,jsem sháněl malýho c-maxíka a prd velebnosti Tak tak, jak píše jarda, bruder je bratr :-) Ale pár modelů - hraček od Brudera doma taky máme :-)
Květen 26, 200916 r Autor takze bruder je taky do busu? :-) to sou vyrazy @jakr - no jo covece, ten se asi opravdu nedela @maca - prdelky, prdelky
Květen 26, 200916 r takze bruder je taky do busu? :-) to sou vyrazy jj, bruder je taky ujetý na busy a trambusy .-D
Květen 26, 200916 r No už jsem se lekl, zatím jsi se tu profiloval jen jako saniťák nejsem sanitak lampasáku
Květen 27, 200916 r ty vojenský auta me neberou, ja nevim :-(at uz konecne nekdo zacne delat poradny autobusy a budu spokojenej :-) Malý OT: Pokud Tě berou BUSy tak T A D Y máš inspiraci. Asi tak uprostřed stránky. Upraveno Květen 27, 200916 r od Luďa
Květen 28, 200916 r Autor @luda - hááá diky, dost fotek z lesan uz jsem videl, ale tuhle galerku jeste ne :-) díky moc !!!!
Květen 28, 200916 r Ty 2 LIAZy od tebe hned koupím. nechce se mi je prodat,mám je hodně dlouho,leda vyměnit za modely sanitek a to asi nemáš,že ? Na kolik si ceníš,ty Lízy?Napiš mi raději SZ
Červen 2, 200916 r On je trošku magor. Ty ameriky dělal druhej známej a ten je cv.., ee teda je trošku jinnnnnnej. :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.