Duben 29, 201015 r Dacie fajn, ale ta Škodovka je BOMBA. Hned sem si vzpoměl na hanzlíka a seriál sanitka.
Duben 30, 201015 r škodivka je pecka a taky stála raketu,ale hlavně Lůdo v seriálu tento model nikdy nebyl
Květen 5, 201015 r Autor ty jo čupr sanitky :-) ja sems naperu nakej bus, prave jsem dolakoval .. ale ještě je na něm něco další práce
Květen 5, 201015 r škodivka je pecka a taky stála raketu,ale hlavně Lůdo v seriálu tento model nikdy nebyl Japato, Něco podobnýho tam bylo. Budu doma muset prolezt CD a najít obal.
Květen 6, 201015 r ..to je verzí Liazek,to jsem fakt netušil ,kolik jich bylo uděláno......ten pluih se mi líbí
Květen 6, 201015 r Pro mě to je jedna verze. Takovej znalec nejsem. Tydle LIAZky IGRA nikdy nedělala. Ty sem si skládal já.
Květen 10, 201015 r ...no to jsi velmi šikovný kluk já ti snad prodám ty své modely Liazek co se ti tak líbí najdi nějaké modely sanitek a máš je
Květen 25, 201015 r Min.tyden dorazila další várka kulťáku, Záporožec-z blízka se nějaká ta chybka najde Niva- je nadherná
Srpen 6, 201015 r Máca pěkně na tohle já nikdy neměl nerva a hlavně zručnost dodnes mám F WRC a nejsem schopnej se do toho pustit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.