Listopad 23, 201014 r Autor jsem břídil :-) tak aspon suma ešdeček,. nějaký 87čky a jeden poupravenej mergl pro synovce na vánoce :-)
Listopad 24, 201014 r To asi nejseš. 17 kousků proti 12i. Musím udělat eště nějaký barevný kombinace. :-D
Prosinec 25, 201014 r Ta líza je čupr hooooooodnej ježíšek :) Upraveno Prosinec 25, 201014 r od Vlasta
Leden 1, 201114 r A poslední 2 chybějící LIAZy. Liaz ARAL -novej a BP koupenej jako jetej, bo už se nevyrábí
Leden 17, 201114 r Tak téhle kočče jsem neodolal.Sice ji chybí zrcátko a střešní spoiler,ale mrazirnám nešlo odolat.
Leden 17, 201114 r Sbirka zredukována do dvou vitrínek,kultovní auta už neodebírám,kupuju pouze když se mi model líbí.
Leden 22, 201114 r Jak píšou v názvu prototyp nějakyho podniku,takovej uprav ruznejch aut jezdilo vcelku dost,kolikrát to dostalo i značku podnik to pak prodal takže se to dostalo i mezi lidi,ale v té době nikdo nepřemejšlel,že za 30let to bude cenná raritka a skončilo to ve šrotu. ještě nedávno takovej RTák dostal u jezedáku autogenem a nikdo to neřešil a dnes. Většina ojetych autobusu,aut, končilo na nějaké farmě kde to vozilo báby na pole.
Leden 23, 201114 r RT je nadhera,tos mi nasadil brouka do hlavy,chtěl jsem k líze koupit autobus,(karosu)ale RTéčko je tak dobrej počin.
Únor 13, 201114 r Tak velká zakázka byla rozebraná a překopaná: Mix LIAZ, Původně 2x Tahač Liaz a 1x T815 Mix. Sklopka LIAZ a kabinou MAXI, inspirace Autodopravou Volek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.