Neo Moucha Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 jj, přístup do kufru není absolutně žádný problém, to povrzuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Mám Thule nosiče na střeše, jezdím běžně s dvěma koly. když jsem je kupoval tak mi prodejce říkal, že je to vlastně jedno jak se s tím jezdí, nejhorší jsou rychlé průjezdy zatáček, viděl jsem video, kde mělo WRC auto na střeše kola a jelo s nimi erzetu a kola zůstala na střeše, jen se ohla trubka držáku. Moje dlouhodobá zkušenost je taková, že jezdím do 180, spíše se snažím jet do tacho 165 a vše OK. Když spěchám tak i rychleji a krom aerodynamického hluku žádný rozdíl. Podobnou zkušenost mám i s rakví na střeše, tak už to při 190 docela hučelo:D Určitě je lepší dávat kola na střechu tak, že pevné kolo u kola rozráží vzduch:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.