dulius Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 kamos mi dal ponuku, Oktavka 1.6i , 100kW, alebo koni ... ehm ... , 99 rocnik, ale malo najazdene, len90t km, plna vybava (elektrika, klima, ...) za 135 000 Cz ... Je to zo Svajciarska, takze plechy by mali byt OK, kedze je tam zakazany chemicky posyp ... Co myslite? oplati sa? u nas (Sk, Cz) vidim take auta o 20 000 drahsie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Je to hodně dobrá cena Jo a to budou koně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Proc to pises do dvou temat???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Březen 2006 Sdílet Vloženo 28. Březen 2006 Proc to pises do dvou temat???????? Já si řikal že jsem to už někde viděl kde je to druhé téma? Já ho nemůžu najít já už si mylsel že to někdo cenzuruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.