Sejis Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 sobota 13.6.09 tuning sraz Blatná letiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jedu mám vzít kompresor a pásku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jedu mám vzít kompresor a pásku???? nene,již už netřeba byly tam dvě díry,muselo to do pneuservisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Nějaký foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 Tak pár fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 SUPER !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Par fotek ode me: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=1400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Sraz dobrej. Jen to opravdu trpělo nedostatkem leštěnek. Ale co aspoň jsem tam mezi ně mohl zajet já Pokecali sme dali steak a ta bramborová medaile pro cvrčka trošku mrzela. Ale prostě ostatní byli leší. Ikdyž se mi třeba nelíbí. Co bylo ale asi nejlepší byla ta cesta. Úsek Příbram - Tchořovice po vedlejší. Taková nádherná silnice jak v Německu jsem tam cvrčka pěkně prohnal zatáčkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Sraz dobrej. Jen to opravdu trpělo nedostatkem leštěnek. Ale co aspoň jsem tam mezi ně mohl zajet já Pokecali sme dali steak a ta bramborová medaile pro cvrčka trošku mrzela. Ale prostě ostatní byli leší. Ikdyž se mi třeba nelíbí.Co bylo ale asi nejlepší byla ta cesta. Úsek Příbram - Tchořovice po vedlejší. Taková nádherná silnice jak v Německu jsem tam cvrčka pěkně prohnal zatáčkama. Az na ty obcasny zaplaty, to v nemecku nevidis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak jasný, že byly i úseky kde to úplně i.O. nebylo. Ale já byl spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 balrogu nemas jich vic pro OC?ze bysme to tam nakopali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Videosestrih z akce: Tuning Show Blatna - Hihg Quality - 12.-13.6. 2009 http://www.stream.cz/video/11/316429-tunin...ty-12-13-6-2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.