Červen 10, 200916 r Autor Jedu mám vzít kompresor a pásku???? nene,již už netřeba byly tam dvě díry,muselo to do pneuservisu
Červen 15, 200916 r Sraz dobrej. Jen to opravdu trpělo nedostatkem leštěnek. Ale co aspoň jsem tam mezi ně mohl zajet já Pokecali sme dali steak a ta bramborová medaile pro cvrčka trošku mrzela. Ale prostě ostatní byli leší. Ikdyž se mi třeba nelíbí. Co bylo ale asi nejlepší byla ta cesta. Úsek Příbram - Tchořovice po vedlejší. Taková nádherná silnice jak v Německu jsem tam cvrčka pěkně prohnal zatáčkama.
Červen 15, 200916 r Sraz dobrej. Jen to opravdu trpělo nedostatkem leštěnek. Ale co aspoň jsem tam mezi ně mohl zajet já Pokecali sme dali steak a ta bramborová medaile pro cvrčka trošku mrzela. Ale prostě ostatní byli leší. Ikdyž se mi třeba nelíbí.Co bylo ale asi nejlepší byla ta cesta. Úsek Příbram - Tchořovice po vedlejší. Taková nádherná silnice jak v Německu jsem tam cvrčka pěkně prohnal zatáčkama. Az na ty obcasny zaplaty, to v nemecku nevidis..
Červen 18, 200916 r Videosestrih z akce: Tuning Show Blatna - Hihg Quality - 12.-13.6. 2009 http://www.stream.cz/video/11/316429-tunin...ty-12-13-6-2009
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.