RemyZero Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Zdravim všechny z fora... Setrvák už pomalu klepe na dveře smile.gif a tak bych ho potřeboval vyměnit. Mám převodovku DSG a tak by mi zajímalo co všechno se tam musí měnit. Jestli stačí zakoupit jenom samotný setrvák a co mi hodně zajímá, jestli se musí při výměně vypustit olej z převodovky DSG. Díky moc za radu a jestli jste to někdo dělal, tak na jakou cenu to tak všechno přijde, jak v autorizovaném servisu, tak u nějakého soukromníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Zdravim..prosím všechny co si nechali měnit setrvačník, tak na kolik to vyjde ve škodovce a na kolik když si koupím setrvák (mám nabídku za 8000,-Kč). Zajímá mi hlavně cena práce, protože jak jsem četl, tak je to opravdu náročná výměna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanek007 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Udelat doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 6. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Udelat doma :) Zase taková kapacita nejsem .... ale jestli to děláš, tak mi řekni na kolik by to tak vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Ja som ti zohnal zotrvacnik sam a praca ma vysla v menom ne-origo servise kde chodim 75 EUR. Nie je to sranda vymenit, je to vela roboty, mne to robili den a pol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Ja som ti zohnal zotrvacnik sam a praca ma vysla v menom ne-origo servise kde chodim 75 EUR. Nie je to sranda vymenit, je to vela roboty, mne to robili den a pol. No práce to je opravdu hodně.... ale kolem těch 2000,-Kč za výměnu to neni tak hrozný, ještě musim sehnat nějakýho šikovnýho mechanika, kterýmu se do toho bude chtít :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 Zdravim..dokázal by jste mi někdo na psat číslo dílu, abych zase nekoupil nějaký jiný díl, který na moje auto nepasuje?? Jedná se o SETRVÁK na OII 2,0TDi s převodovkou DSG, r.v.2005 Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.