Johnie007 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 ahoj, chci se zeptat jestli někdo máte zkušenost s xenonovými žárovkami ve favoritu .... mám doma dva kousky ale jsou 100W kdežto původní halogeny jsou jen 60/55W .... tak bych chtěl vědět jestli tam můžu dát ty silnější, aby mi to vydrželo relé?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Určitě to nejsou xenony, al modré 100w žárovky. Dát je tam můžeš, ale mbudou hodně hřát, spálíš parabolu, anebo konektor žárovky, není to stavěné na takový proud, jaky tam poteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 a hlavně protijedoucí řidiči tě budou považovat za úplnýho kreténa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TMisa Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 já jsem je dal fáčka a svítily hůř než ty 55w. Ale v laguně (renault) mám dohromady 400W V jednom světle 200w (2 x 100W -> H1) jinak bomba ještě jsem tam dal diodové modré parkovačky a vypadá to lako xenony 9000K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.