Publikováno Červen 11, 200916 r ako presne sa vyberá sklo z predných dverí)?? výpln je už zhodena, len s tou plechovou neviem hnut lebo ma niečo drží aj ked som povolil skrutky...asi je to sklo,,ale nikde som nenašiel kadial a ako ho mam vytiahnut:-(
Červen 11, 200916 r Este musis povolit aj sklo z drziakou 2x .Na module-ten plech mas 2 zaslepky cierne tie vylupny a tam mas tie drziaky co drzia sklo.
Červen 11, 200916 r panenka maria prochy! povolit skol z drziakoV a nie drziakou, lebo je to muzsky rod. vylupnI a nie vylupny. Prochy prepac ale neda mi to. Prosim ber to ako namet na zlepsenie a nie buzeraciu. tie zaslepky su podobne gume. ked ich vylupnes, budes mat otvory a sklom musis hybat hore a dole tak aby si prave v tych otvoroch videl sroby. a este tie sroby nevysrobuj uplne, iba ich povol.
Červen 11, 200916 r panenka maria prochy!povolit skol z drziakoV a nie drziakou, lebo je to muzsky rod. vylupnI a nie vylupny. Prochy prepac ale neda mi to. Prosim ber to ako namet na zlepsenie a nie buzeraciu. tie zaslepky su podobne gume. ked ich vylupnes, budes mat otvory a sklom musis hybat hore a dole tak aby si prave v tych otvoroch videl sroby. a este tie sroby nevysrobuj uplne, iba ich povol. skol je co??? Toto je forum o radach a pomoci a nieO GRAMATIKE-SLOVENCINE!!! Nic v zlom len si ma pobavil.
Červen 11, 200916 r necituj prispevky nad sebou prochy. nema to logiku a je to proti pravidlam. ale logiku nema ani, ze dospely clovek neovlada svoj materinksy jazyk.
Červen 11, 200916 r Autor noo o slovenčine zasa vieme trocha vac:-DD nie som si istý ale asi tuším o ktore zaslepky sa jedná...pridám foto aby som to nepokašlal :-)
Červen 15, 200916 r Autor lenže su tam 4 zaslepky..v každom rohu jedna a potom je aký postup?? sklo vytuahnut z vnútra či vonkajšej strany dverý ?? motorček ma tam nebude držat? a idu dole aj dake gumy--ak sa vyberá zvnutra. celý problem je v tom že je asi skrivená tá kolaj--lišta v ktorej ide sklo a preto vyskočilo z drážky..dufam to pojde vyrovnat
Červen 16, 200916 r Vyber tie dve VELKE zaslepky. Pod nimi najdes sroby ktore drzia sklo. Povolis okno a vytiahnes ho hore do ramu dveri a tam prelepis -zalepis o ram. Potom povolis modul cca 10 skrutiek. Demontujes klucku+ vlozku zamku, zamok dveri povolis a vyberies cely dverovy modul von z dveri.
Červen 16, 200916 r Stiahni si na nete Dielenskú Príručku tam máš všetko ohladne opráv. Google ti určite niečo nájde.
Červen 23, 200916 r Autor tá príručka je fakt dobrá vec:-D...DIKES :palec2: PS: všetko je na webe Upraveno Červen 23, 200916 r od libelius
Červen 23, 200916 r Autor inak som sa konečne dostal k tým dverám...už je to hotovo ale popravde..niektore veci čo si tu povymýšlali tvorcovia... / ako čo rozobrat a opravit na aute/ to niekto sa musel ozaj strááášne vela snažit a premýšlat a má minimálne dve výšky ako "zjednodušit opravu auta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.