Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte chcem kupit nove sedacky do mojej octavie rv. 1997, konkretne len soferovu kedze z pravej strany uz na bocnom vedeni citim kovovu vystuhu. Chcem ale nieco ine ako to co mam. Nieco z lepsim bocnym vedenim a dlhsimi sedakmi. Mozno z RS alebo pacia sa mi sedacky z leona 2000, ma ho brat a su super, len neviem ci by pasovali. Preto sa obraciam na vas, snad mi poradite.

Vloženo

jákoupil tady od mišáka a spokojenost, určitě jsou levnější všchny 4 jak předělat jen předek na RS a hlvně origo RS ma na pikaču boční vedení, to tyhle maj lepší

sedadla jsou vidět o mý kokty viz podpis

Vloženo

no dyk říkám, předělání je drahý, za ty prachy se daj koupit lepší a komplet 4

RS maj vedení na pikaču, to fábka má v RS kloudný sedadla,ale O1 určitě ne

Vloženo

tak to hodne stesti, myslim, ze tyto sedacky z leona se budou pekne blbe shanet,taky jsem o nich uvazoval, ale po bazarech a forech uz vubec nejsou... do MAD napis a oni ti reknou, ale ty sedacky sami o sobe uz jsou docela hezke.

Vloženo

hledej jen ty, ktere maji montaz na predni dva srouby a vzadu kolecka, ktere se davaji do kolejnicek. nejlip si napis inzerat do sekce bazar - koupim, napis tam typ auta a co chces aby ty sedaky meli a pak se uz jen modli, aby se nekdo ozval, kdo tyto sedáky už nepotřebuje (buď prodal auto a nebo sehnal jiné, atd..). ale mylsím, že to bude dost velkej problém koupit ty z toho leona (ti co je mají, se jen horko těžko budou zbavovat kvalitních sedaček). jestli ti jich nabídnou ve větším počtu než jedny, tak mi dej taky vědět ;)

Vloženo
hledej jen ty, ktere maji montaz na predni dva srouby a vzadu kolecka, ktere se davaji do kolejnicek. nejlip si napis inzerat do sekce bazar - koupim, napis tam typ auta a co chces aby ty sedaky meli a pak se uz jen modli, aby se nekdo ozval, kdo tyto sedáky už nepotřebuje (buď prodal auto a nebo sehnal jiné, atd..). ale mylsím, že to bude dost velkej problém koupit ty z toho leona (ti co je mají, se jen horko těžko budou zbavovat kvalitních sedaček). jestli ti jich nabídnou ve větším počtu než jedny, tak mi dej taky vědět ;)

nasiel som teraz jedneho cloveka co predava kopmlet predne aj zadne za 100 EUR ma mi este poslat fotky, tak ich preposlem.

Vloženo

vyskovo nastavitelne su, vyhrev a bagy mi ani netreba lebo by som to asi nemal ako zapojit kedze ani teraz to nemam, a stare neviem ake su ale maju 100 000 najazdene. ze vraj su v top stave.

Vloženo

tak uz som ich kupil, mam na nich uz aj prvch 200 km a musim povedat ze uz by som ich nemenil za nic ine, su proste perfektne. Fotky nemam lebo boli fest spinave tak som ich zase vybral a cele vytepoval.

Vloženo
nasiel som teraz jedneho cloveka co predava kopmlet predne aj zadne za 100 EUR ma mi este poslat fotky, tak ich preposlem.

Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...