Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit..

ale toto nie su z octy ale z leona ;)

• o 4 týdny později...
Vloženo
Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru.

Já ju tam mám ;) teda v OII, ovšem byl to "nadstandart" v podobě sky boxu nebo tak nějak se to jmenovalo, jakože si tím prostrčíš lyže..

Pokud bys měl zájem, můžem se přes SZ kdyžtak domluvit..

Vloženo
Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru.

no neviem ci by bol problem tam tu dieru urobit :D ved vzadu uz je len nejaka doska.

• o 4 týdny později...
Vloženo
Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit..

co je to za sedačky? to jsou z Octávie I? Já tam mám takové obyčejné a bohužel se mi oboje předně vyklají v kolejničkách a zatím se to nikomu nepodařilo opravit (poslední pokus je, že se na to podívám sám), a tak je pravděpodobné, že bych vyměnil celé sedačky. Jsou ještě na prodej? A půjdou do mojí OI, combi, r.v.2002, 1,6 75kW? Je v nich tak vyhřívaná dečka? Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...