Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

sou supr :palec2: taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic

Ty zadní mám z O II k mání ;) dokonce stejný vzor to vypadá ;)

Kdyžtak SZ a nebo v bazaru je nabízím..

• Autor
sou supr :palec2: taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic

Ako to ze nic, ja som za tyzden nasiel 3 ludi co ich predavaju.

• Autor
Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit..

ale toto nie su z octy ale z leona ;)

kde si ich zohnal a za aku cenu? ak to nieje tajomstvo...

• Autor

za cca 5000 v starej mene a v Žarnovici.

• 4 týdny později...

otazka mozno od veci,ale existuju zadne sedadla do O1 z dierou napr. na lyze ???

• Autor

no mali by existovat, asi treba hladat zadne s laktovou opierkou. viem ze leon take mal, aj som ich mohol mat ale ale musel by som ist po nich velmi daleko.

Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru.

Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru.

Já ju tam mám ;) teda v OII, ovšem byl to "nadstandart" v podobě sky boxu nebo tak nějak se to jmenovalo, jakože si tím prostrčíš lyže..

Pokud bys měl zájem, můžem se přes SZ kdyžtak domluvit..

• Autor

no neviem ci by bol problem tam tu dieru urobit :D ved vzadu uz je len nejaka doska.

• 4 týdny později...
Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit..

co je to za sedačky? to jsou z Octávie I? Já tam mám takové obyčejné a bohužel se mi oboje předně vyklají v kolejničkách a zatím se to nikomu nepodařilo opravit (poslední pokus je, že se na to podívám sám), a tak je pravděpodobné, že bych vyměnil celé sedačky. Jsou ještě na prodej? A půjdou do mojí OI, combi, r.v.2002, 1,6 75kW? Je v nich tak vyhřívaná dečka? Díky

Ahoj, už na prodej nejsou, byly z OII, takže do O1 bohužel nepasují, pouze Fabie.. ale již je to OT, tak se omlouvám.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.