dadacek Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 sou supr taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic Ty zadní mám z O II k mání dokonce stejný vzor to vypadá Kdyžtak SZ a nebo v bazaru je nabízím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 sou supr taky neco podobneho shanim uz delsi dobu a nic Ako to ze nic, ja som za tyzden nasiel 3 ludi co ich predavaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 6. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit.. ale toto nie su z octy ale z leona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 kde si ich zohnal a za aku cenu? ak to nieje tajomstvo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 za cca 5000 v starej mene a v Žarnovici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 otazka mozno od veci,ale existuju zadne sedadla do O1 z dierou napr. na lyze ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 2. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 no mali by existovat, asi treba hladat zadne s laktovou opierkou. viem ze leon take mal, aj som ich mohol mat ale ale musel by som ist po nich velmi daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikkii Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru. Já ju tam mám teda v OII, ovšem byl to "nadstandart" v podobě sky boxu nebo tak nějak se to jmenovalo, jakože si tím prostrčíš lyže.. Pokud bys měl zájem, můžem se přes SZ kdyžtak domluvit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 4. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 Zadne z laktovou opierkou existuju ale dieru nemaju len opierku, mne ide hlavne o tu dieru. no neviem ci by bol problem tam tu dieru urobit ved vzadu uz je len nejaka doska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskos Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Já prodávám za podobnou cenu a jsou úplně v pohodě.. navíc komplet štelování, bagy.. nevím proč by teda za tu cenu nemohl nakoupit.. co je to za sedačky? to jsou z Octávie I? Já tam mám takové obyčejné a bohužel se mi oboje předně vyklají v kolejničkách a zatím se to nikomu nepodařilo opravit (poslední pokus je, že se na to podívám sám), a tak je pravděpodobné, že bych vyměnil celé sedačky. Jsou ještě na prodej? A půjdou do mojí OI, combi, r.v.2002, 1,6 75kW? Je v nich tak vyhřívaná dečka? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2009 Ahoj, už na prodej nejsou, byly z OII, takže do O1 bohužel nepasují, pouze Fabie.. ale již je to OT, tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.