Přejít na obsah

Drát pro zařazení zpátečky

Vladimír Kalandra

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych najít drát, na kterém se objeví 12V při zařazení zpátečky. Nechci to tahat přímo z motoru, určitě bude někde v interieru taženej, tak bych na nem udělal odbočku....

Mám i parkovacího asistenta, takze tam bude taky zavedenej (otázkou je kde)??

Nevíte někdo kudy je ten drát taženej a nejlip jakou má barvu, za další kde najdu jednotku pro parkovacího asistenta?

Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice si sa nepochvalil co ides robit,ale na to co potrebujes by mohol stacit aj drat co ide ku svetlam. Spiatockova ziarovka. Napr tam mam napojeneho park. asistenta pre napajanie RJ.

Jo, taky by to stačilo, ale ja potřebuju ten drát vytáhnout někde v oblasti středovýho panelu. Bude sloužit (pokud to časem vyjde) jako signal pro aktivaci couvací kamery....Dělám si takovou přípravu na jedno rádio co mám vyhlídnutý ;-)

Odkaz ke komentáři

Tak potvrzuji ten drát ve svazku a děkuji.....

Ještě mám jeden dotaz-Dá se k te jednotce parkovacího asistenta jednoduše dostat? Protože když odkreju koberec u blatníku tak není nic vidět...

Je tam vidět něco na způsob sádrokartonu přelakovanýho.... že by pod ním? Ale drží fest a tvrdý je to taky.

Jak se k té jednotce nejjednodušeji dostanu abych toho co nejmin zničil? Díky

Odkaz ke komentáři

jednotka PA je na zadním levém nadkolí, je viditelná pod odkrytí koberce - černá krabička s 2 konektorama, černý a béžový ;)

Díky, našel jsem (jsem ten koberec málo odhrnul proto jsem to dřív neviděl...)

Ale přišel jsem na další věc která by mně zajímala k čemu je,kam vede... Jde o koaxiální kabel RG-58 kterej ma konektor na způsob SMA. kabel končí u PA a vede někam dopředu...nevíte kam vede, pro co slouží? Jestli je to nějaká příprava pro anténu GSM ve zadnim skle. Nebo jestli to je na couvací kameru připravený či co? Ale nevšiml jsem si že by mi u radia vedl druhej konec-kde je druhej konec?? :)

Odkaz ke komentáři

• o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...