MT4x4 Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Čau, včera jsem se jal nechat si přezout na letní 16" s novýma Firestonkama na NOVÉ alu MAM W1 (k zakoupení na www.electrony.cz). Tři kola při vyvážení pohoda - závažíčka 5-10g, Na jednom (dal jsem ho dozadu) mám asi 15cm pás závaží - problém s nedobře vyrobeným kolem. Nedoporučuji tedy nákup "neznačkových" kol. Vypadají sice skvěle, ale mohlo by se stát, že to nevyvážíte vůbec. Což pak implikuje i problém s reklamací, protože kolo nesmí být před reklamací "obuté"...Tak doporučuji, zkusit vyvážit nejprve bez gumy, aby se to dalo v pohodě reklamovat. Není to maličkost, protože +/- 10g nevyvážení na kole dělá při 100km/h asi 10kg = riziko. Dopadlo to dobře, kdyžtak hodím fotku, jak to vypadá na autě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No já teda nevím, ale řekl bych, že to s tou reklamací bude kravina. To je jako kdyby sis koupil boty, ale mohl bys je reklamovat pouze v případě, že jsi je nikdy před tím neobul na nohu. Normálně bych zkusil reklamovat a pokud to neuznají, napsal bych dotaz na ČOI jestli takovýto postup v souladu se zákonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Já to říkal hned od začátku jak se tato značka objevila na trhu,že podle cen nebude nic moc.ale mohla to být třebas vyjímka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Já je mám a vcelku vyvážení v normě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MT4x4 Vloženo 2. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Já je mám a vcelku vyvážení v normě. Nějakej "horší" kus... Hoď kdyžtak fotku, jak vypadaj na Fabce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 2. Duben 2006 Sdílet Vloženo 2. Duben 2006 Mam taky a pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.