Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čau,

včera jsem se jal nechat si přezout na letní 16" s novýma Firestonkama na NOVÉ alu MAM W1 (k zakoupení na www.electrony.cz). Tři kola při vyvážení pohoda - závažíčka 5-10g, Na jednom (dal jsem ho dozadu) mám asi 15cm pás závaží - problém s nedobře vyrobeným kolem. Nedoporučuji tedy nákup "neznačkových" kol. Vypadají sice skvěle, ale mohlo by se stát, že to nevyvážíte vůbec. Což pak implikuje i problém s reklamací, protože kolo nesmí být před reklamací "obuté"...Tak doporučuji, zkusit vyvážit nejprve bez gumy, aby se to dalo v pohodě reklamovat. Není to maličkost, protože +/- 10g nevyvážení na kole dělá při 100km/h asi 10kg = riziko. Dopadlo to dobře, kdyžtak hodím fotku, jak to vypadá na autě...

post-27-1143631842.jpg

No já teda nevím, ale řekl bych, že to s tou reklamací bude kravina. To je jako kdyby sis koupil boty, ale mohl bys je reklamovat pouze v případě, že jsi je nikdy před tím neobul na nohu. Normálně bych zkusil reklamovat a pokud to neuznají, napsal bych dotaz na ČOI jestli takovýto postup v souladu se zákonem.

Já to říkal hned od začátku jak se tato značka objevila na trhu,že podle cen nebude nic moc.ale mohla to být třebas vyjímka

Já je mám a vcelku vyvážení v normě. -_-

• Autor
Já je mám a vcelku vyvážení v normě. -_-

Nějakej "horší" kus...

Hoď kdyžtak fotku, jak vypadaj na Fabce...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.