Host V/// RS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Caute,chcem sa opytat dostal uz niekto pokutu za parkovacky??? myslim za farebne?? alebo nemozem dostat pokutu?? prosim poradte, alebo ako sa potom branit ak uz ma stopne policajt Dakujem velmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Bránit se můžeš dost těžko, protože je to prostě přestupek. Takže nejlepší obrana je nedávat je tam, to by mělo fungovat na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Bránit se můžeš dost těžko, protože je to prostě přestupek. Takže nejlepší obrana je nedávat je tam, to by mělo fungovat na 100%. Hm.. diki tak ich mozem ist vratit do obchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 V dávných dobách, kdy mě tyhle věci brali jsem jim nabídl okamžité odstranění závady na místě a vždy mě nechali odjet, že si to mám doma dát do pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 takze si nemusel ich davat na mieste prec?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 No tenkrát ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Kolega z práce musel na místě žárovky vyměnit, a protože měl diody dodělané i v mlhovkách musel zalehnout pod auto a dráty ucvaknout nebo zaplatit dost vysokou pokutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 kua tak ze mam radost ale ono to strasne dobre vyzera ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Ale najlepšie to vyzerá, ak jedno svetlo nesvieti vôbec. To potom viem, ako sa majiteľ stará o auto. Zaujímajú ho len parkovačky Jasne, je to zakázané, trvalo svietiace svetlá vpred musia byť bielej farby s výnimkou predných svetiel do hmly, ktoré môžu byť aj žltej farby. Neviem, ako je to teraz po novom, odkedy zaviedli tie debilné skladacie techničáky formátu A4, ale kedysi mohol vodič závadu odstrániť na mieste, alebo mu bolo zadržané OTP a po odstránení závady za zašlo na STK, kde danú vec skontrolovali, či je OK a OTP vrátili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Hm.. diki tak ich mozem ist vratit do obchodu V tomto případě Ti nic jineho nezbude a i pokud už je nevemou z5 tak je to furt menší zlo než zacvakat 500-1000 na pokutě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Duben 2006 Sdílet Vloženo 8. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 V Rakusku som dostal pokutu 50 euro za modre parkovacky. A nebavili sa so mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 V Rakusku som dostal pokutu 50 euro za modre parkovacky. A nebavili sa so mnou. co?????? a to si isiel na parkovackach alebo si mal aj zapnute svetla???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Mal som zapnute svetla a modre parkovacky presvitaju. Povedal mi aby som vypol stretavacie a ked zbadal parkovacky tak uz tahal potvrdenky. Za nezapnute pasy 24 alebo 25 euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Rakušáci sa nekašlú. Ja som nechtiac podľa navigácie vošiel na nový úsek cesty (obchvat dediny). Žiadne stavenisko, už bol už očividne hotový vrátane značiek a čiar na ceste. Bolo práve veľmi veterno a odfúklo prenosnú značku zákaz vjazdu. Aj mi bolo divné, že nejdú oproti žiadne autá. Keď som sa chcel otočiť, tak som zbadal svetlá protiidúceho auta, tak som si vydýchol a pokračoval som ďalej. Omyl, auto bolo policajné. Obracali ma tam skoro hodinu (prišlo aj druhé policajné auto), stálo to 21 euro a neboli ochotní si dať vysvetliť, že tam žiadny zákaz vjazdu nebol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 To je tedy sila... Ja bych je tam nedaval... Koupil jsem si parkovacky "COOL BLUE" od Osramu a v klidovem stavu jsou svetle modre a v provozu maji svetlejsi barvu nez obycejne parkovacky... Jsem spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Duben 2006 Sdílet Vloženo 10. Duben 2006 Můžeš sem hodit noční a denní fotku? Strašmě by mě zajímalo, jak svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 To nikdo nemá fotky těch parkavaček Cool Blue od Osramu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Fila: ted ctu tvuj vzkaz... Pokusim se udelat nejake fotky... Denni fotka bude OK, a nocni, na tu budes muset asi chvilku vydrzet - jak se prodluzuje den, tak nejak to neni ono... Ale pokusim se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Duben 2006 Sdílet Vloženo 12. Duben 2006 Super, díky Kolik, jen pro zajímavost, stály ty parkovačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 Fila: tak tady jsou zapnute, nezapnute - pres den.. vsecer jeste musim vychytat.. foceno N6230i... Jinak kupoval jsem je via www.e-light.cz vcetne Osram cool blue a vyslo to na 577,- kc vcetne postovneho... a ted k tvemu dotazu W5W cool blue stala 35,80Kc Kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ...z blizka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ...vypnuto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Duben 2006 Sdílet Vloženo 13. Duben 2006 ...vypnuto a z blizka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.