Wertheim Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Chtěl bych si na fabku dát překryt zadního nárazníku.. Viděl jsem ho v E-Shopu ZDE Někdo mi ríkal, že se to nacvakne místo zadních plastových lišt, ale nejsem si moc jistý... Byl bych moc rád za nějaké info o montáži atd... Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 aj mne sa zda ze sa to zacvakuje neviem ale zaujima ma to tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 aj mne sa zda ze sa to zacvakuje neviem ale zaujima ma to tiez Bylo by samozřejmě dobrý to zacvakávání, ale stejně bych to tam radši ještě pro jistotu nalepil.. Umíš si totiž představit, že na parkovišti ti do toho někdo couvne a vono ti to jednoduše odpadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 podle mě se to bude ještě lepit, minimálně po stranách, stejně jako překryt origo od škodovky. Kdyby se to jenom mělo přicvaknout tak by to po stranách nesedělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 aj mne sa zda ze sa to zacvakuje neviem ale zaujima ma to tiez Bylo by samozřejmě dobrý to zacvakávání, ale stejně bych to tam radši ještě pro jistotu nalepil.. Umíš si totiž představit, že na parkovišti ti do toho někdo couvne a vono ti to jednoduše odpadne... tak to si nechecm predstavit ale podla mna ked sa to zacvakne tak to by malo drzat nie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 aj mne sa zda ze sa to zacvakuje neviem ale zaujima ma to tiez Bylo by samozřejmě dobrý to zacvakávání, ale stejně bych to tam radši ještě pro jistotu nalepil.. Umíš si totiž představit, že na parkovišti ti do toho někdo couvne a vono ti to jednoduše odpadne... tak to si nechecm predstavit ale podla mna ked sa to zacvakne tak to by malo drzat nie?? Doufám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Sehnal jsem nějaký další překryty, jak přední tak i zadní... Tady máte fotto... Ceny se pohybují u všeho tak asi okolo 3000Kč Co vy na to?? Dobrý, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Ten zadni naraznik na fabii vypada opravdu moc dobre. Videl jsem ho zive na pepove fabii a musim jen chvalit. Ale zvolil bych jinou koncovku vyfuku nez je ta, co je na fotce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 29. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Ten zadni naraznik na fabii vypada opravdu moc dobre. Videl jsem ho zive na pepove fabii a musim jen chvalit. Ale zvolil bych jinou koncovku vyfuku nez je ta, co je na fotce... Přesně... a jak je to teda s tou montáží? Tak ať poradí Pepa, když to na fabce má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Březen 2006 Sdílet Vloženo 29. Březen 2006 Pepa sem uz nechodi a on mel tusim cely naraznik, nejen prekryt. A i kdyby, tak prekryt nasadis do uchytu misto listy a jak uz tady bylo zmineno, tak by bylo dobre ho prilepit, protoze jinak si ho nekdo muze pujcit a uz ho nevrati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 copak ho ma jenom pepa?? jinak se samozrejme lepi, nacvaknout ani nejde vzdyt je z laminatu jian klaca je prodava uz nalakovane vcetne narazniku, akorat combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Březen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 copak ho ma jenom pepa??jinak se samozrejme lepi, nacvaknout ani nejde vzdyt je z laminatu jian klaca je prodava uz nalakovane vcetne narazniku, akorat combi Já bych potřeboval pouze překryt. Asi ho koupím od ELIS TUNING, co myslíte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 amogh: Nevim kdo vsechno ho ma a popravde je mi to i vcelku jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 A mam takovy pocit, ze ten pepuv je z plastu. Ale ruku do ohne za to nedam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 to si pis ze neni :-) a pepa vlastne nema prekryt ale celej naraznik, protoze ma vybrani pro SPZ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No vzdyt to jsem psal, spatne ctes Zeptam se ho z ceho ten zadni naraznik je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 Tak pravda, prave mi to potvrdil. Je to lamino. Takze bych do nej nesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No vzdyt to jsem psal, spatne ctes Zeptam se ho z ceho ten zadni naraznik je... ¨??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 amogh: Nectes, nevis, neprepinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 ja jenom nechapal proc se ho ptas kdyz t ito rikam :-)) ale toi je jedno taky neres :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No protoze jsem mel za to, ze on mi rikal, ze ho ma z plastu. A to mi ty tezko potvrdis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 je to laminát, někerý výrobky už elis dělá i z plastu jinak tu koukám Wertheim objevuje furt ameriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 No protoze jsem mel za to, ze on mi rikal, ze ho ma z plastu. A to mi ty tezko potvrdis ale potvrdim pre mam ze stejne sady predek ze jo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 je to laminát, někerý výrobky už elis dělá i z plastujinak tu koukám Wertheim objevuje furt ameriku taky prave koukam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Březen 2006 Sdílet Vloženo 30. Březen 2006 To je moc krasny Kajo, ale uz to prosim neres Ja se na to chtel zeptat pepy, protoze jsem mel pocit, ze mi rikal neco jinyho, pak mi to ale take potvrdil, takze jsem ti dal za pravdu. Jsi spokojen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.