worm. Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Zdravim, zaznamenal som jednu zvlastnu vec. Mam origos dialkove a O1 2002. Ked zamknem auto normalne sa zacvaknu vsetky zamky, klasika ako to ma byt (zacne mi pri vodicovom zamku blikat cervene svetielko - popravde ani neviem na co sluzi) a ked v priebehu 3 sekund zmacknem zamknutie este raz, cvakne to a to cervene svetielko uz neblika. A aj ked odomknem tak to vyda iny zvuk ako ked to je zamknute len na jeden krat. Viete mi poradit co to je za figel, mate s tym niekto skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ta blikacka znamena ze je zamknute do safe. SAFELOCK. Nejdu ani zvnutra otvorit dvere,len kolicek chodi hore a dole. Skus sa zamknut dnu,potom este raz aby prestala blikat ta dioda a skus otvorit normalne dvere. Maly by ist otvorit,ale na dva krat. Prvy krat potiahnes za klucku odomkne dvere a druhy krat otvoris dvere. ked potrebujes mat len zamknute dvere tak asi na to to sluzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Je to standardna funkcnost, prve zamknutie - safe, druhe zamknutie - zrusi safe a auto je otvoritelne zvnutra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm. Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahaaa...jasnee...uz som to skusil...vyborne, funguje vsetko ako ma...dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.